Postavy z marvelovských minisérií míří do kin

Postavy z marvelovských minisérií míří do kin | Fandíme filmu
Marvel Studios
Do kin se měl podívat i Hawkeye, ale vše nakonec bylo jinak.

The Hollywood Reporter připravil úvahu na téma úspěšných hollywoodských značek a při tom se dal do řeči i s Kevinem Feigem, šéfem Marvelu. Co rozhoduje o to, zda postava půjde do kin nebo dostane minisérii? Feige v tomhle ohledu zopakoval, že to záleží na konkrétní látce. Pokud jde například o chystané série She-Hulk a Ms. Marvel, tak u těch Marvelu vyhovuje, že s oběma dámamy může studio strávit víc času v minisérii, než je pošle na plátna.

To má svoji logiku. Pokud jde o dosavadní filmy, u vedlejších postav si diváci často stěžovali, že nejsou tak docela prokreslené a občas působí jen jako takový věšák na stylový kostým. Téhle kritice čelili i Vision a Wanda Maximoff, kteří podle řad recenzentů teprve teď, v sérii WandaVision dostali pořádně prostor zazářit. Když se naopak s postavou nejprve podrobně seznámíme v minisérii, tak v celovečerním filmu už může jít rovnou na věc, bez nějakých velkých průtahů a fanoušci budou přesně vědět, o koho se jedná a co se mu asi honí hlavou.

Feige také prozradil, že podobně jako Black Widow, měl Hawkeye po Avengers: Endgame konečně dostat vlastní film. Namísto toho se dočkáme Hawkeyeovy minisérie, do které byl film přepracován. To ale ještě nemusí nutně znamenat, že Hawkeye už v kinech nikdy neuvidíme, Feige dodal, že se filmy a seriál budou vzájemně proplétat a vzájemně do sebe navzájem vyúsťovat.

PS: Nedávno jsme probírali, jak do sebe jednotlivé chystané Marvel příběhy zapadají.

Foto: Marvel

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest