Bleskovky: Kdy můžeme čekat Johna Wicka 4

Bleskovky: Kdy můžeme čekat Johna Wicka 4 | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Do akce jdou Mel Gibson, Maya Hawke, Jamie Foxx nebo Stephen Lang. Každý úplně jinak, ale přece.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Tahle naháněčka na ostrově bude drsnější než Trosečník

Mel Gibson a Scott Eastwood se sejdou v akčním thrilleru Dangerous. Syn slavnějšího Clinta Estwooda tu hraje napraveného sociopata, který po smrti bratra zamíří na odlehlý ostrov. Ten se brzy stane terčem partičky smrtících žoldáků. Hrdina je nucený bojovat o přežití, ale když zjistí, že zabijáci měli prsty v bratrově skonu, vydává se na cestu pomsty. Dále hrají Tyrese Gibson, Famke Janssen nebo Kevin Durand. Režíruje David Hackl, který má za sebou Saw V.

John Wick 4 míří před objektivy

Před časem bylo oznámeno, že vznikne nejen John Wick 4, ale i John Wick 5. No jo, jenže kdy se jich dočkáme? To nám teď naznačil Ian McShane, představitel Winstona, majitele hotelu Continental. Ten prozradil, že se na Nový rok spojil s Keanu Reevesem, aby si vzájemně popřáli, a při tom si řekli, že doufají, že se se letos společně uvidí na natáčení. Scénář se aktuálně píše a McShane nepochybuje o tom, že se letos kamery roztočí. To by znamenalo, že Johna Wicka 4 uvidíme příští rok!

Středoškolačky se mstí tyranským spolužákům

Mladé herečky Camila Mendes z Riverdale a Maya Hawke ze Stranger Things si společně zahrají v chystaném snímku Strangers (Cizinci), který připravuje Netflix. Film je popisovaný jak temná komedie, která podvrací hitchcockovské tradice. Hlavní hrdinky už nemohly být strašidelnější, jsou jimi totiž holky v pubertě! Drew je alfa, holka která je v kurzu, Eleanor je beta, která jde proti proudu. Po tom, co to mezi nimi při jejich tajném setkání zajiskří, se rozhodnou spojit síly, aby si vzájemně pomohly vypořádat s lidmi, kteří je šikanují. Režíruje Jennifer Kaytin Robinson, jež společně s Celeste Ballard napsala scénář.

Jamie Foxx a hrobnické řemeslo

Jamie Foxx si zahraje v novém snímku The Burial, který také produkuje. Film vychází ze skutečných událostí a pojednává o majiteli zkrachovalého pohřebního ústavu jenž se rozhodne zažalovat konkurenta, s nímž uzavřel dohodu, která se šeredně pokazila. Bohužel spolu nepodepsali smlouvu, ale pouze si potřásli rukou. Na scénu však nastupuje extravagantní právník, aby se o celou záležitost postaral. Režíruje Maggie Betts scénář napsal držitel Pulitzerovy ceny Doug Wright. Snímek uvede Amazon.

Stephen Lang už je zase drsňák

Old Man je nový thriller, v němž v hlavní roli vystupuje Stephen Lang, známý jako drsný plukovník z Avatara. Děj je zasazený do hlubokých lesů, kde ztracený turista (Marc Senter) narazí na chatu náladového a samotářského starce (Lang). Oba muži spolu zapředou zdánlivě nevinný hovor, který však hodně rychle začne zavánět průšvihem, protože minimálně jeden z nich skrývá hrozivé tajemství. Tvůrci slibují, že se s ústřední dvojkou ponoříme do hlubin šílenství. Režíruje Lucky McKee, scénář napsal Joel Veach, který Old Mana původně napsal jako divadelní hru, takže můžeme zřejmě očekávat primárně konverzační podívanou.

Cizinecká legie proti teroru

Chystá se filmová adaptace románu The Englishman (Angličan) od Davida Gilmana, bývalého vojáka, ze kterého se posléze stal hasič, fotograf, ale také spisovatel. Jeho Angličan se zaměřuje na bývalého člena francouzské cizinecké legie, se kterou hrdina bojoval proti teroristům v subsaharské Africe. Následně jej MI6 najme pro tajnou misi, během níž se musí ponořit do hloubi mezinárodní sítě nebezpečného organizovaného zločinu. Román má být prvním dílem zamýšlené série. Stejně tak se počítá s tím, že vznikne celá řada filmů. Aktuálně se nicméně hledá scenárista pro ten první.

Zdroje: Deadline I, II, III, IV, Variety, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest