Smrtonosná rouška: Bruce Willis si v obchodě nenasadil roušku, odešel bez nákupu a internet z něj má legraci

Smrtonosná rouška: Bruce Willis si v obchodě nenasadil roušku, odešel bez nákupu a internet z něj má legraci | Fandíme filmu
20th Century Fox
John McClane by si prý roušku nasadil, tvrdí fanoušci na sociálních sítích.

Bruce Willis měl o sobě vždy velké mínění, ačkoliv v letech nedávno minulých rozhodně nepatřil do první (ani druhé či třetí) hollywoodské ligy. Možná i proto si řekl, že pro něj pravidla neplatí a suverénně si v kalifornském Los Angeles, kde je nařízeno mít v uzavřených prostorách zakrytá ústa a nos, nakráčel do obchodu a přes opakované výzvy zaměstnanců si odmítl nasadit roušku/šátek. Na fotce je přitom patrné, že jej má kolem krku. Zřejmě spoléhal na to, že se z něj zaměstnanci obchodu posadí na zadek, což se ovšem nestalo a ostraha jej nakonec vyprovodila ven bez možnosti nákupu.

Willis, jenž v poslední době ani ve filmech výrazy příliš nemění, nasadil zasmušilý obličej a kysele se vydal hledat štěstí o dům dál. Zdroj webu PageSix uvedl, že lidé byli velice naštvaní, protože neměl roušku a současně si odmítal nasadit šátek, který měl kolem krku. Netrvalo to dlouho a Willis, vědom si možné negativní reakce fanouškovské obce - přece jenom, jde o zdraví - se posléze skrze magazín People veřejně omluvil. "Udělal jsem chybu v úsudku. Dodržujte opatření a noste roušky."

Omluva sice potěší, leč škoda již byla napáchána, tudíž sociální sítě momentálně zaplavily vtípky a narážky spojené s Willisovým chováním. Nejvíce odkazů se pojí ke Smrtnosné pasti, neboť lze skvěle využít originálního názvu Die Hard ("Well, he always did want to die hard" či pomrknutí směrem ke čtyřce "He’d rather live free"). Pobavila i hláška "Yippee-ki-yay, Wear a Mask, MF", tedy česky zhruba "Yippee-ki-yay, nos masku, kreténe". Někteří uživatelé si dělají legraci z toho, že dozajista brzy vznikne petice požadující digitální odstranění Willise ze Smrtonosné pasti a dostalo se i na Šestý smysl, když byla kultovní hláška "vidím mrtvé lidi" ("I see dead people") transformována v aktuálnější (česky trošku kostrbaté) "způsobuji mrtvé lidi" ("I cause dead people"). Jak vidno, ani v době krize lidé neztrácejí smysl pro humor.

Zdroj: DailyMail, PageSix, People

Foto: 20th Century Fox (ilustrační, ze snímku Smrtonosná past 4.0)

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest