Oscarová Emma Thompson si postěžovala na filmové spojování herců s mladými partnerkami

Oscarová Emma Thompson si postěžovala na filmové spojování herců s mladými partnerkami | Fandíme filmu
Amazon Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Legendární herečce se nelíbí hollywoodská nerovnost. Sama aktivně přispívá k vyrovnání sil, když její nová hrdinka touží po sexu s dvacátníkem.

Emma Thompson patří mezi hollywoodskou honoraci. Má dva Oscary, znát ji můžete z rolí v Rozumu a citu, Lásce nebeské, sérii Harry Potter, Kouzelné chůvě Nanny McPhee nebo v sérii Muži v černém. Má letité zkušenosti s tím, jak to v Hollywoodu chodí a zahrála si v nejednom vztahovém snímku. V nedávném rozhovoru pro CultureBlast si postěžovala na to, jak Hollywood pravidelně dává mužským hereckým hvězdám výrazně mladší partnerky.

„Pro [devětapadesátiletého] George Clooneyho (který je strašně milý) je naprosto přijatelné, aby dostal o třicet nebo čtyřicet let mladší partnerku. Pokud já mám ve filmu dostat milostného partnera, musejí někoho vykopat z hrobu, protože letos mi bylo 61 let. Chápete, jak to myslím? Je to naprosto nevyvážené.“

Tenhle trend Thompson převrátí vzhůru nohama ve snímku Good Luck To You, Leo Grande. V něm ztvární pětapadesátiletou vdovu, která si najme dvacetiletého prostituta. Známí hrdince říkají, že by si měla prostě někoho najít, protože je to atraktivní ženská. Jenže s ní chtějí spát jen muži jejího věku a ona touží po zážitku s mladíkem.

V chystaném snímku je hrdince Nancy Stokes 55 let a touží po dobrodružství, lidském spojení a dobré sexu. Prvním dobrém sexu v životě. Zesnulý manžel Robert dokázal zajistit rodinu, ale dobrý sex nabídnout nedokázal. Po jeho smrti Nancy zatouží po nových zkušenostech. Vůbec se jí nelíbí, že zná jeptišky, které toho zažily víc, než ona. A protože je jako bývalá učitelka rozumná, praktická a má všechno ráda pečlivě zorganizované, rozhodne se, že si najme dvacetiletého prostituta (on preferuje označení sexuální terapeut) Lea Grandeho.

Natáčení filmu se blíží, Leo Grande zatím nebyl obsazený. Režíruje Sophia Hyde (Animals, Fucking Adelaide), scénář napsala Katy Brand (Glued). Kdy bychom se snímku mohli dočkat, zatím nevíme.

Foto: Amazon, Sony, Universal

Zdroje: Culture Blast, Genesius Pictures

Galerie: 6

Oscarová Emma Thompson si postěžovala na filmové spojování herců s mladými partnerkami | Fandíme filmu Oscarová Emma Thompson si postěžovala na filmové spojování herců s mladými partnerkami | Fandíme filmu Oscarová Emma Thompson si postěžovala na filmové spojování herců s mladými partnerkami | Fandíme filmu Oscarová Emma Thompson si postěžovala na filmové spojování herců s mladými partnerkami | Fandíme filmu Oscarová Emma Thompson si postěžovala na filmové spojování herců s mladými partnerkami | Fandíme filmu Oscarová Emma Thompson si postěžovala na filmové spojování herců s mladými partnerkami | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest