Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen se pustil do práce

Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen se pustil do práce | Fandíme filmu
Warner / Lellex1010
Není času nazbyt, tudíž Mikkelsen již čaruje před kamerami v rámci produkce Fantastických zvířat 3.

Neustále propíraná kauza vyhazovu Johnnyho Deppa ze série Fantastická zvířata už pomaličku utichá, přičemž natáčení fantasy dobrodružství z potterovského univerza pokračuje. Jak patrně všichni dobře víte, Deppa nahradil v roli démonického kouzelníka Gellerta Grindelwalda dánský sympaťák Mads Mikkelsen (Chlast), jenž nedávno poskytl rozhovor tiskové agentuře Associated Press. Mikkelsen v krátkém interview mimo jiné uvedl, že má za sebou první natáčecí týden, pochválil přístup režiséra Davida Yatese a ocenil kvalitu produkčního týmu. S Deppem údajně nemluvil, ale pevně doufá, že se podaří překlenout nešťastnou situaci a v rámci možností přirozeně navázat.

V minulosti Mikkelsen poznamenal, že přeobsazení nebude snadné zvládnout, poněvadž vytvořit pojítko mezi starou a novou verzí Grindelwalda představuje velkou výzvu. Diváci si přirozeně na Deppa zvykli a Mikkelsen si je dobře vědom, že zašlapat jeho odkaz do země by bylo nešťastné. Na druhou stranu si přiznejme, že studio Warner Bros. nemohlo zřejmě zvolit lépe, jelikož Mikkelsen se do role extrémně hodí. Nezbývá než doufat, že po vánoční pauze se dočkáme prvních fotek z natáčení, na nichž se Mikkelsenův Gindelwald ukáže v plné kráse.

Fantastická zvířata 3 režíruje David Yates dle scénáře, který sepsali J.K. Rowling a Steve Kloves.V hlavních rolích se představí Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Callum Turner a Claudia Kim. Datum premiéry je předběžně stanovené na 15. července 2022.

Zdroj: AP

Foto: Warner / Lellex1010

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest