The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021

The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Emily VanCamp je přesvědčená, že na novou marvelovku nebudeme čekat dlouho. A co v ní potká její postavu Sharon Carter?

Marvelovskou minisérii The Falcon and The Winter Soldier jsme původně měli vidět už letos o prázdninách. Kvůli pandemii koronaviru se však ještě v říjnu natáčelo. Velká část natáčení proběhla v Česku. Nový termín premiéry zatím oficiálně nebyl oznámený, nicméně herečka Emily VanCamp v rozhovoru pro PJ Stock uvedla, že předpokládá, že série bude brzy dokončená a k premiéře snad dojde už začátkem příštího roku. Dokonce šla tak daleko, že řekla, že bychom mohli už v lednu, až se vrátí s novou řadou její seriál Doktoři, dostat hned dvojitou porci její maličkosti.

Osobně to nepovažuji za pravděpodobné, protože na 15. ledna už má služba Disney+ naplánovanou premiéru minisérie WandaVision. A novinky si prozatím Disney šetří – má jich málo a nechce diváky zahltit. The Falcon and The Winter Soldier tak může dorazit nejdřív na přelomu února a března. Nicméně doufejme, že Emiliina předpověď alespon z části vyjde a nebudeme na „pokračování Captaina Ameriky“ čekat o mnoho déle.

Podrobnějších oficiálních informací bychom se mohli dočkat v noci z čtvrtka na pátek, na kdy má Disney připravenou čtyřhodinovou prezentaci pro své investory, kde má podle magazínu Deadline představit svoje nové projekty od Marvelu, Lucasfilmu či Pixaru.

Ale ještě se na moment vraťme k Emily Van Camp a především její postavě, Sharon Carter. Nedávno se objevily nové reklamní předměty, které ukazují Sharon zakuklenou v kapuci s nápisem „hledaná“ přes tvář. To naznačuje, že je Sharon na útěku před úřady. Z jakého důvodu? V zásadě máme dvě možnosti. Buď bude obviněna z něčeho trestného teprve v rámci chystané minisérie, anebo je stále na útěku už od událostí snímku Captain America: Civil War, ve kterém poskytla pomoc hledaným uprchlíkům, Captainu Amerikovi a Falconovi, a tím se sama stala hledanou osobou. Každopádně by Sharon mimo špionážní služby mohla dostat nový šmrnc.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland.

Zdroje: Sebastian Stan, Deadline, Disney, PJ Stock

Galerie: 11

The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier dle herečky dorazí už začátkem roku 2021 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest