Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země

Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země | Fandíme filmu
Warner / Lellex1010
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nový Grindelwald bude jiný, ale zkusí si vzít i něco z toho původního.

O odchodu Johnnyho Deppa z fantasy série Fantastická zvířata se toho napsalo v minulých dnech přehršel. Zrovna tak se intenzivně řešilo, kdo by jej mohl nahradit, až se potvrdily zákulisní šuškandy a postavu temného kouzelníka Grindelwalda si v připravované trojce střihne sympaťák Mads Mikkelsen. Ačkoliv se jedná o atraktivní part v divácky i finančně perspektivní frančíze, Mikkelsen nebude mít úplně jednoduchou úlohu, jelikož Depp patří i přes určité kontroverze k nejoblíbenějším hercům současnosti. Zároveň přeobsazovat nosný charakter v rozjeté sérii nikdy není ideální a herecky se nemusí jednat o jednoduchou záležitost. Mikkelsen k nastalé situaci a "fantastické" budoucnosti řekl v rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly následující:

"Nebude to snadné. Stále na tom pracujeme. Musíme vytvořit nějaké pojítko mezi Johnnyho odvedenou prací a mým ztvárněním. Současně se role chci chopit po svém. Bude třeba propojit předchozí verzi postavy s novou, abychom kompletně nezničili to, co [Depp] dokázal mistrovsky vytvořit."

Warner Bros.
Johnny Depp ve frančíze Fantastická zvířata

Mikkelsonovo vysoce korektní a taktní vyjádření je přirozeně nutnou součástí přechodu od starého Grindelwalda k novému, ale bezpochyby je pozitivní, že dánský herec nechce zašlapat Deppův odkaz ihned do země. Fanoušci mají postavu nějak zažitou a bylo by lepší, kdyby ona tranzice proběhla alespoň do určité míry citlivě a důstojně.

Fantastická zvířata 3 režíruje David Yates dle scénáře, který sepsali J.K. Rowling a Steve Kloves.V hlavních rolích se představí Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Callum Turner a Claudia Kim. Datum premiéry je předběžně stanovené na 15. července 2022.

Zdroj: EW

Foto: Warner Bros. / Lellex1010 (fotomontáž)

Galerie: 7

Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Mads Mikkelsen nechce zašlapat Deppův odkaz do země | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest