The Wolverine: Dostaneme nakonec eRko?

The Wolverine: Dostaneme nakonec eRko? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrci dělají vše proto, aby nám přinesli co nejintenzivnější film. A jak přesně to bude s vydáním traileru? AKTUALIZOVÁNO 2x

AKTUALIZACE 2: Přidáváme ještě dvě další fotky v lepší kvalitě.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme fotku Wolverina s krvavými drápy, tentokrát konečně v oficiálním provedení, v plném formátu.

Total Film odhaluje další a další tajemství. V nejnovějším čísle nejprve Hugh Jackman potvrdil to, co jsme vytušili už posledně – Ano, nový film bude Wolverinova niterná studie, nicméně o bombastickou akci opravdu nepřijdeme, jak slibuje sám představitel hlavní role. Jackman také ještě jednou zdůrazňuje, že The Wolverine je na ostatních x-menovských filmech nezávislý a zapřísahá se, že tentokrát dostaneme toho drsného, tvrdého Wolverina, na kterého jsou skalní fanoušci zvědaví.

Režisér James Mangold pak uvedl, že při natáčení na cenzory příliš nemyslel, a že chtěl mít film hodně fyzický, pokud možno bez zbytečného CGI, hezky tělo na tělo – "pot, krev a hněv". Když si k tomuhle tvrzení připočítáte zkrvavené drápy, které si můžete prohlédnou na v minulé novince, začíná to skoro vypadat, že filmaři možná opravdu natočili eRkovou verzi filmu, o níž se kdysi spekulovalo, kterou bychom s odstupem mohli vidět na DVD (protože do kin Fox eRko pustí jen těžko) popřípadě dostaneme alespoň takový ten hraniční film, jako jsou Pán prstenů nebo Temný rytíř, jež z mírné přístupnosti ždímají, co se dá.

Na svém twitteru pak Mangold upřesnil, že 26. března uvidíme z traileru první sneak peek a 27. bude trailer uveden na internet.

Zdroje: Empire, X-Men Facebook, James Mangold Twitter, CBM

Galerie: 4

The Wolverine: Dostaneme nakonec eRko? | Fandíme filmu The Wolverine: Dostaneme nakonec eRko? | Fandíme filmu The Wolverine: Dostaneme nakonec eRko? | Fandíme filmu The Wolverine: Dostaneme nakonec eRko? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest