The Adam Project: Ryan Reynolds cestuje v čase, aby zachránil zesnulého otce

The Adam Project: Ryan Reynolds cestuje v čase, aby zachránil zesnulého otce | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Pomáhá mu třináctiletá verze jeho samého. A otce si střihnul Mark Ruffalo. Natáčení už běží a jsou tu první fotky.

Režisér Shawn Levy natočil v nedávné minulosti společně s Ryanem Reynoldsem videoherní dobrodružství Free Guy, které bylo ovšem v důsledku koronavirové pandemie odloženo na neurčito. Těmhle dvěma se však spolupráce očividně zalíbila, neboť dle informací serveru The Hollywood Reporter chystají ruku v ruce výtečně obsazené sci-fi The Adam Project, v němž bude hlavní hrdina s tváří Reynoldse cestovat časem. Proč? Inu, musí se vrátit do minulosti a za pomoci svého třináctiletého já najít svého v přítomnosti již zesnulého otce, brilantního fyzika, a dát věci do pořádku, aby se budoucnost nepříjemně nezvrtla. Reynoldsovo mladší já ztvární Walker Scobell, jeho tátu si střihne Mark Ruffalo a záporačku, jež bude chtít ukrást a zneužít nebezpečnou technologii, si zahraje na Oscara dvakrát nominovaná Catherine Keener. Vyjma zmíněné čtveřice se na slovíčko zastaví ještě Zoe Saldana, Jennifer Garner a Alex Mallari Jr. Jak bylo řečeno výše, skvostný herecký ansámbl.

Tematika cestování v čase vždycky potěší, přičemž v obecné rovině nezní námět vůbec špatně. Nezbývá než věřit, že si Levy vybere silnější chvilku (Noc v muzeu, Ocelová pěst) a naservíruje nám zábavnou sci-fi jednohubku. Scénář má na svědomí Jonathan Tropper. Byla by veliká škoda, kdyby se herecký potenciál rozplynul v líbivém vizuálu (ten si Levy povětšinou ohlídá) a nezáživném vyprávění (to se mu občas stává). Natáčení už asi týden běží a dole se můžete podívat na první fotky, o které se podělil přímo Reynolds.

Zdroje: Ryan Reynolds, THR

Foto: Netflix / Ryan Reynolds

Galerie: 2

The Adam Project: Ryan Reynolds cestuje v čase, aby zachránil zesnulého otce | Fandíme filmu The Adam Project: Ryan Reynolds cestuje v čase, aby zachránil zesnulého otce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest