Připravte se na čtvrtý díl Underworldu

Připravte se na čtvrtý díl Underworldu | Fandíme filmu
Upíři a lykani si zase půjdou po krku. Vrátí se Kate Beckinsale ve svém latexovém oblečku? První plakát i fotografie z filmu.

Aktualizace: Plakát jsme odstranili na žádost Screen Gems.

Celá původní Underworld trilogie je braná spíše jako průměrná fantasy akčňárna, která ale přes své diskutabilní kvality vydělala poměrně slušné peníze. Věrní fanoušci se tak mohou těšit na další pokračování, které ponese název Underworld: Awakening. A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, ke kormidlu se vrací hlavní hrdinka prvních dvou dílů, upírka Selene, alias Kate Beckinsale. Pro Kate to znamená návrat k její nejslavnější roli, z jejíhož stínu se jí nikdy nepodařilo zcela vystoupit. Za kamerou ji ale tentokrát nepodpoří její manžel Len Wiseman, který se přesunul na post producenta. (Společné práce si ale oba dva užijí dost při natáčení sci-fi Total Recall) Šanci tak dostalo duo neznámých režisérů ze Skandinávie, Mans Marlind a Björn Stein, což nezní příliš povzbudivě. Ale kdo ví, třeba nám severští kluci vytřou zrak. Scénář napsal stejně neznámý John Hlavin, který má na svědomí toliko několik episod seriálu The Shield. Na druhou stranu jeho scénář lehce poladil slavný komiksový autor J. Michael Straczynski, tak uvidíme, třeba bude mít příběh hlavu a patu.

Odehrává se 15 let po událostech druhého dílu, kdy se Selena probouzí z umělého spánku do nového světa, kde lidi vědí o existenci upírů a lykanů a snaží se oba nesmrtelné druhy vymítit. Navíc zjišťuje, že má dospívající dceru, která je napůl upír, napůl lykan. A to není vše, odvěcí nepřátelé upírů se pokouší vyvinout zcela nový druh lykanů, aby konečně obrátili misky vah ve svůj prospěch. Prozatím nebyla potvrzena účast Scotta Speedmana, Michaela Sheena ani Billa Nighyho a je otázkou, jestli se ve filmu objeví. Ostatní vedlejší role zaplní málo známí nováčci.

Jak velí současná móda, nabídne film jednu dimenzi navíc, ale podle toho co měli možnost vidět návštěvníci letošního Comic-conu, není 3D nijak zvlášť povedené (i když tvůrci tvrdí, že si na něm dávají záležet) a řada digitálních triků působí hodně uměle. Natáčení filmu je v plném proudu a do našich kin Underworld Awakening vtrhne 20. ledna 2012. V galerii najdete první plakát a fotografii.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest