G.I. Joe 2: Zajímavosti z natáčení

G.I. Joe 2: Zajímavosti z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu hromada nových upoutávek.

G.I. Joe: Odveta s Brucem Willisem, The Rockem a zbytkem speciální jednotky hlásí nástup na plátna kin už za necelé dva týdny a filmová kampaň více a více nabývá na intenzitě, díky čemuž se od našeho posledního článku objevil další zástup novinek v podobě pár zajímavostí z natáčení, dalších klipů a několika video profilů, v nichž se krátce představí všichni hrdinové. Výčet zajímavostí je následující:

G.I. Joe: Odveta by narozdíl od prvního dílu neměla být taková sci-fi pohádka – tvůrci se snažili film více ukotvit v realitě.

● Pokračování se odehrává několik let po prvním dílu a bude v něm více bojového umění kung-fu. Stejně jako v jedničce nahlédneme znovu do vzpomínek Sneak Eyese a Storm Shadowa. Sneak Eyes vyfasoval nový oblek, který by měl působit skutečněji. Dukeova přítelkyně Ana alias Baronka se v pokračování neobjeví.

● Filmování hlavního i vedlejších štábů zabralo dohromady 163 dní. Hrdinové se podívají do Severní Koreje, Německa, Washingtonu DC, Jižní Karoliny, Tokia, Indie a Islámábádu (hlavního města Pákistánu).

● Postava Firefly (hraje ho Ray Stevenson) je bývalý člen G.I. Joe. Teď pracuje jako žoldák pro Commandera. Zda se ve filmu objeví i Destro nelze potvrdit. 

● Ve filmu by se mělo objevit 100 zástupců Cobry. Jednotka Joe bude disponovat 20-30 vojáky. Gun Fu je označení pro bitku mezi Fireflyem a Roadblockem (The Rock), kteří při vzájemném souboji kombinují kung-fu a palné zbraně.

● Natáčení probíhalo vedle skutečných lokací také v ateliérech v New Orleans a v prostorách vesmírného střediska NASA.

Podle naleštěných trailerů nás čeká alespoň po vizuální stránce stylová podívaná, snad Jon Chu nezklamal a podařilo se mu natočit dobrý akčňák.

G.I. Joe 2: Šest nejnovějších videí

 

Zdroj: Collider

Galerie: 3

G.I. Joe 2: Zajímavosti z natáčení | Fandíme filmu G.I. Joe 2: Zajímavosti z natáčení | Fandíme filmu G.I. Joe 2: Zajímavosti z natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest