Army of the Dead Zacka Snydera přinese úplně nový přístup k zombiím

Army of the Dead Zacka Snydera přinese úplně nový přístup k zombiím | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Novinka Zacka Snydera má přinést svěží vánek do zatuchlého zombie žánru.  

Army of the Dead režiséra Zacka Snydera budeme svědky toho, jak se skupinka žoldáků v čele s Davem Bautistou vydá do Las Vegas uprostřed zombie nákazy vykrást kasino. Hodně šílený nápad, ale risk je zisk. Než se hrdinové k penězům dostanou, čeká na ně horda rychlých a děsivých zombíků, jak tvrdí Garret Dillahunt, který hraje jednoho z členů Bautistova týmu. Zároveň naznačuje, že Army of the Dead přijde s úplně novým přístupem k zombies. Co přesně to znamená, to herec neprozradil, ale zkrátka bychom neměli čekat zombíky, na které jsme léta zvyklí z filmů a seriálů. Určitou nápovědou nám může být zmínka o rychlosti. Ta už v dnešní době není tak neobvyklá, ale většina zombies je stále spíše pomalá.

Dillahunt hraje v zombie seriálu Živí mrtví: Počátek konce, takže s nemrtvými má zkušenosti a ani režisér s nemrtvými nepracuje poprvé. Snyder se parádně uvedl v roce 2004 debutem Úsvit mrtvých, kde pomalé oživlé mrtvoly vyměnil za rychlé, čímž vznikl pro přeživší mnohem nebezpečnější nepřítel. Jak výrazný odklon od klasických zombies přinese v Army of the Dead bychom se měli dozvědět někdy příští rok na Netflixu.

Akční horor Army of the Dead se odehrává v době, kdy ve Spojených státech propukla zombie nákaza. Děj je situovaný do Las Vegas, kde protagonista dá dohromady skupinu žoldáků a společně se vydají do karanténní zóny, aby tam spáchali největší loupež v dějinách. Režíruje Zack Snyder. Hrají Dave Bautista, Ella Purnell, Hiroyuki Sanada, Matthias Schweighofer, Omari Hardwick, Garret Dillahunt. Film uvede Netflix.

Zdroj: Comic Book

Galerie: 6

Army of the Dead Zacka Snydera přinese úplně nový přístup k zombiím | Fandíme filmu Army of the Dead Zacka Snydera přinese úplně nový přístup k zombiím | Fandíme filmu Army of the Dead Zacka Snydera přinese úplně nový přístup k zombiím | Fandíme filmu Army of the Dead Zacka Snydera přinese úplně nový přístup k zombiím | Fandíme filmu Army of the Dead Zacka Snydera přinese úplně nový přístup k zombiím | Fandíme filmu Army of the Dead Zacka Snydera přinese úplně nový přístup k zombiím | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest