Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho

Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho | Fandíme filmu
Sony Interactive Entertainment
Zobrazit dalších 6 obrázků
Bude mít Wahlberg ve filmu Sullyho knír nebo ne?

Je to pár dní, co jsme viděli na oficiálně fotce Toma Hollanda jako Nathana Drakea z Uncharted v celé jeho kráse a pozadu nechce zůstat ani Mark Wahlberg. Ten se měl v minulosti málem chopit starší verze Nathana, avšak po tom všem dostaneme ve filmu mladšího hrdinu. Wahlbergovi tak alespoň spadla do klína vedlejší role Victora „Sullyho“ Sullivana, jenž s Nathanem vyrážel za dobrodružstvím po celém světě již od prvního dílu videohry, kde už byli dobrými přáteli. Jejich první setkání nám bylo přiblíženo až v Uncharted: Drake’s Deception, kde Sully ještě neměl prošedivělé vlasy a Nathan byl teenager.

Společně se mnohokrát dostali do prekérných situacích, přičemž párkrát za ně mohl přímo Sully. Za tu dobu, co všechno spolu prožili se z nich stali hodně blízcí přátelé, kteří by za toho druhého dali ruku do ohně. Co Sullymu nikdy nemohlo chybět, byl doutník a jeho knír. Na fotkách z natáčení v Berlíně herec knír neměl, což fanoušky nepotěšilo. Ale ve Wahlbergově videu z Instagramu mu už nechybí. Kromě kníru si můžeme všimnout tílka, které Sully nosívá pod košilí, podobného stylu účesu a slyšet „Neptejte se, ku*va neptejte se“. Kdo ví, co nám tím chce Wahlberg naznačit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Mark Wahlberg (@markwahlberg),

Videoherní série je inspirovaná Indianou Jonesem a Tomb Raiderem. Jedná se o dobrodružnou akční adventuru, ve které cestovatel Nathan Drake pátrá po celém světě po pokladech a nejrůznějších historických tajemstvích. Jedním z poznávacích znamení her je, že nabízejí téměř filmový zážitek, a tak působily vždy jako dělané pro celovečerní adaptaci. Mladého Nathana Drakea si zahraje Tom Holland, jeho mentora Sullyho pak Mark Wahlberg. Režíruje Ruben Fleischer. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 15. 7. 2021.

Galerie: 7

Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho | Fandíme filmu Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho | Fandíme filmu Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho | Fandíme filmu Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho | Fandíme filmu Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho | Fandíme filmu Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho | Fandíme filmu Uncharted: Nový pohled na Marka Wahlberga v roli Sullyho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest