Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce

Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce | Fandíme filmu
Sony Interactive Entertainment
Zobrazit dalších 6 obrázků
Představitel Spider-Mana se proměnil v následníka Lary Crof a Indiany Jonese.

Uncharted jsme zatím viděli jenom dvě fotky, které pořídil někdo z přihlížejících během natáčení v Berlíně. Na nich jsme viděli ve smokinzích Toma Hollanda, který se tady stal Nathanem Drakem a Marka Wahlberga, jenž si zahrál Nathanova dobrého přítele Sullyho. Teď se nám konečně nabízí pořádný oficiální pohled na hlavního hrdinu. V galerii můžete mrknout na fotku z Hollandova Instagramu. Herec má na sobě přesně totéž oblečení jako měl Nathan ve třetím dílu videohry. Pravděpodobně jde o natáčení nějaké akční scény, jak si můžeme povšimnout zranění na Hollandově právě ruce a objekt za ním nemá daleko k hromadě třísek.

Níže se můžete podívat na Hollanda a Nolana Northa, jenž videohernímu dobrodruhovi propůjčil pohyby a hlas v celé sérii Uncharted. Těžko říct, jestli se North nezávazně zastavil na natáčení a jen tak mezi řečí dal Hollandovi ohledně postavy pár rad. Nebo byl North přizvaný na plac kvůli čestné roličce. Každopádně návštěva a setkání s Hollandem na Northa udělala dobrý dojem.

Na další fotce zřejmě vidíme relikvii meče ozdobený drahokamy, jak je zapíchnutý v něčem, co by mohlo připomínat nějaký mechanismus. Na poslední fotografii je zachycena otevřená kniha. Pánem na obrázku je portugalský mořeplavec Fernão de Magalhães, který byl zabit v boji na Filipínách roku 1521. Pod obrázkem je Magalhãesův citát, který zní" „Seznamte se stinnou budoucností beze strachu a pokořte neznámo“.

Videoherní série je inspirovaná Indianou Jonesem a Tomb Raiderem. Jedná se o dobrodružnou akční adventuru, ve které cestovatel Nathan Drake pátrá po celém světě po pokladech a nejrůznějších historických tajemstvích. Jedním z poznávacích znamení her je, že nabízejí téměř filmový zážitek, a tak působily vždy jako dělané pro celovečerní adaptaci. Mladého Nathana Drakea si zahraje Tom Holland, jeho mentora Sullyho pak Mark Wahlberg. Režíruje Ruben Fleischer. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 15. 7. 2021.

Zdroj: Tom Holland Instagram

Galerie: 7

Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce | Fandíme filmu Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce | Fandíme filmu Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce | Fandíme filmu Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce | Fandíme filmu Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce | Fandíme filmu Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce | Fandíme filmu Uncharted: Tom Holland je Nathan Drake na první oficiální fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest