Rychlá rota: Oblíbený animovaný seriál čeká hraný remake

Rychlá rota: Oblíbený animovaný seriál čeká hraný remake | Fandíme filmu
Walt Disney
Zobrazit dalších 5 obrázků
Veverčí rošťáci brzy vtrhnou před kamery, neboť Disney dal natáčení zelenou.

Disney se s tím nemaže a snaží se jakoukoliv dříve úspěšnou značku nekompromisně vydojit. Ušetřena nezůstane ani Rychlá rota, tedy dobrodružství zvířecí partičky, které "šéfují" veverčí detektivové Chip a Dale. Animovaný seriál Rychlá rota (Chip 'n Dale Rescue Rangers) vznikl sice na konci osmdesátých let, ale postavičky jako takové se v Disneyho světě objevovaly již o čtyřicet let dříve (od roku 1943). Vzhledem k tomu, že studio potřebuje generovat vlastní obsah na platformu Disney+, čeká nás hraný remake. Kombinaci trikových hlodavců se skutečnými kulisami nám naservíruje režisér Akiva Schaffer, který doposavad zrovna příliš nepřesvědčil. Komedie (sci-fi) Sousedská hlídka a (akční) Pirát silnic patří ke slabšímu žánrovému průměru.

Rychlá rota prvně řádila na televizních obrazovkách v letech 1989 a 1990, kdy bylo odvysíláno celkem 65 epizod. Chip a Dale samozřejmě nebyli na všechno sami, když jim významně pomáhala i superinteligentní Gedžitka, žrout Monty a bzučák Zipp. O filmové verzi se hovoří již zhruba pět let, ovšem tentokrát již přituhuje, jelikož produkční práce by měly odstartovat na jaře příštího roku. I proto se očekává premiéra někdy na konci roku 2021. Taktéž se spekuluje o tom, že se vrátí původní hlasové obsazení, tedy Tress MacNeille (Chip a Gedžitka), Corey Burton (Dale a Zipp) a Jim Cummings (Monty), ale oficiálně nebylo nic potvrzeno. Scénář mají na svědomí Dan Gregor, Doug Mand a Barry Schwartz.

Zdroj: MW

Foto: Disney

Galerie: 6

Rychlá rota: Oblíbený animovaný seriál čeká hraný remake | Fandíme filmu Rychlá rota: Oblíbený animovaný seriál čeká hraný remake | Fandíme filmu Rychlá rota: Oblíbený animovaný seriál čeká hraný remake | Fandíme filmu Rychlá rota: Oblíbený animovaný seriál čeká hraný remake | Fandíme filmu Rychlá rota: Oblíbený animovaný seriál čeká hraný remake | Fandíme filmu Rychlá rota: Oblíbený animovaný seriál čeká hraný remake | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest