Ghost Rider 3: Nicolas Cage se nevrátí

Ghost Rider 3: Nicolas Cage se nevrátí | Fandíme filmu
Cage se vyjádřil k potenciálnímu pokračování ohnivé komiksové série. AKTUALIZOVÁNO: Při natáčení upoutávky málem zahynul kaskadér. Máme video z neštěsí.

AKTUALIZACE: Přidáváme aktuální zprávičku ze světa Ghost Ridera – Kaskadér Michael Gaboff, známý též jako Crazy Mike žaluje studio Sony o 1 milion dolarů. Gaboff při natáčení upoutávky na DVD Ghost Rider 2 skákal zapálený na motorce do jezera a něco se pokazilo. Gaboff přeskočil jezero, přistál místo do vody na pláž, zlomil si řadu kostí v těle, včetně obratlů v krku i zádech, zkolabovaly mu plíce a utrpěl popáleniny druhého stupně. Teď žaluje zúčastněné společnosti o lékařské výlohy v hodnotě milionu dolarů – kaskadér neměl zdravotní pojištění. Podle Mika zaváněla celá akce už na první pohled fušeřinou, produkční společnost Break Media, která pro Sony upoutávku točila, se hájí tím, že Gaboff byl najatý externista, který si za přípravu i provedení kaskadérského kousku zodpovídal zcela sám. Sony dle svého vyjádření událost šetří. Děsivý pád můžete vidět ve vstupu stanice ABC.

Původní článek:

Ghost Rider poprvé přifrčel na filmová plátna s tváří Nicolase Cage v roce 2007 pod režijním vedením Marka Stevena Johnsona. Stejně jako u předchozího Johnsonova zpracování Daredevila, se i Rider dostal pod ostrou palbu kritiky, ale i přesto se mu podařilo nastřádat dostačené množství zelených papírových důvodů, aby studio Sony odkleplo sequel. V něm Cage řádil jako Ghost Rider s podtitulem Spirit of Vengeance a společně se svými grimasami a režisérským duem v zádech, Bryanem Taylorem a Scottem Neveldinem (mají na triku například oba díly zběsilého Zastav a nepřežiješ), se jednalo o docela šílenou podívanou.

Při nedávném interview, kde se Cage rozpovídal o animáku Croodsovi (dabuje jednu z hlavních postav), se herec také nevyhnul otázce, jak to vypadá s budoucností Ohnivého jezdce. Cage se nikdy netajil tím, že má tuto comicsovou postavu hodně rád, ale jestli se prý někdy dočkáme dalšího pokračování prokletého Johnnyho Blaze, tak pravděpodobně už bez něho. Jestliže se Cage do role podle svých slov nevrátí a ve trojce usedne za ohnivá řídítka někdo jiný, nebylo by spíš lepší řešení tuto sérii utnout a zkusit to s čistým štítem a novým představitelem úplně od začátku?

Zdroje: THR, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest