The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera

The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu
Phil Heath / Instagram
Zobrazit dalších 8 obrázků
S Dwaynem Johnsonem nahlédneme pod pokličku světa kulturistiky.

Nikoho asi nepřekvapí, že Dwayne Johnson se zajímá o kulturistiku a ve světě dřiny a potu má spoustu přátel. Možná i proto se rozhodl, že spojí síly s Danym Garciou z produkční společnosti Seven Bucks a společně divákům představí famózního Phila Heatha. Tenhle chlapík vyhrál sedmkrát za sebou (2011-2017) prestižní soutěž Mr. Olympia, což je obdivuhodný výsledek. Třeba legendární Arnold Schwarzenegger vystoupal na nejvyšší stupínek též sedmkrát, leč nejednalo se o nepřerušovanou sérii (1970-1976, 1980). Absolutními rekordmany jsou pak Lee Haney (1984-1991) a Ronnie Coleman (1998-2005) s osmi vítězstvími. Doposavad nepojmenovaný dokumentární snímek zrežíruje kanadský režisér Brett Harvey, který se v loňském roce vytasil s chváleným dokumentem Inmate #1: The Rise of Danny Trejo a o tři roky dříve s hokejovou taškařicí Ice Guardians (výborná věc).

Phil Heath / Instagram

Snímek bude logicky sledovat vzestup Heatha a posléze jeho snahu o návrat na vrchol po dvouleté pauze. Zájemci uvidí, jak Heath překonával fyzické i psychické šrámy, co všechno kulturistice obětoval a jak těžké bylo znovu se dostat do patřičné formy. Taktéž se přirozeně dozvíme, jakým způsobem se na přípravě na ročník 2020 odrazila koronavirová pandemie. Mimochodem, "svalnatá soutěž" by měla proběhnout 16. prosince 2020 v Las Vegas.

Johnson si Heatha samozřejmě velice váží: "Phil je jedním z nejlepších kulturistů všech dob a pakliže vše klapne dle plánu, mohl by se stát tím vůbec nejúspěšnějším. Není náhoda, že má přezdívku ‘The Gift’ a ve světě kulturistiky se mu říká ‘The Dream Killer’. Bude zábava produkovat takový materiál. Už se nemohu dočkat."

Ve čtvrtek v 19:00 si nalaďte náš live-stream, budeme se ohlížet za celou The Rockovou filmovou kariérou.

Zdroj: Deadline

Foto: Phil Heath / Instagram

Galerie: 9

The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu The Rock chystá snímek o kulturistovi, který v soutěži Mr. Olympia zastínil i Schwarzeneggera | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest