Johnny English se představí podruhé

Johnny English se představí podruhé | Fandíme filmu
Rowan Atkinson si opět střihne roli ztřeštěného tajného agenta. Uvnitř souhrn všech informací a trailerů.

Rowan Atkinson už bude navěky zaškatulkován jako Mr. Bean, ať se mu to líbí nebo ne. Tuto groteskní postavičku si zamilovaly po celém světě miliony lidí. Proto pro Atkinsona není lehké překonat svůj vlastní stín. Jedním z pokusu jak toho docílit byl film, který parodoval snad všechny existující tajné agenty a především toho nejslavnějšího, Jamese Bonda. Johnny English byl přijemný oddychový snímek, který to ale celkem slušně schytal od kritiků. Přesto tržby byly uspokující a film se v klidu zaplatil. Nyní se tedy dočkáme pokračování, které nese jednoduchý název Johnny English se vrací.

Jedním z důvodu, proč se English vrací na naše obrazovky, může být i samotný Atkinson. Nalijme si čistého vína, herecká kariéra „Mr. Beana“ je téměř mrtvá. Naposledy se nám v kinech představil právě ve své legendární roli, když si zajel na prázdniny do Francie (Prázdniny pana Beana). Film sice vydělal pěknou sumu (229 mega při rozpočtu pouhých 25!), ale jednalo se o nudný a mdlý pokus, jak slavnou postavu přivést (znovu) na velké plátno. To ale bylo před čtyřmi lety, od té doby se nám Atkinson vytratil. Uvidíme, jestli se vrátí ve formě nebo to bude poslední hřebík do rakve jeho kariéry.

Do čeho se tajný agent Johnny English připlete tentokrát? Jak můžete vypozorovat z traileru, English se vypraví do šaolinského kláštera, aby našel svojí „cestu bojovníka“ a hlavně se naučil, jak efektivně rozkopat každý nepřátelský rozkrok. Pak už dostane další tajný úkol, který může zvládnou jedině on. Dosavadní ukázky působí zhruba stejným dojemem jako první díl. Jsou tu povedené gagy (scénka s židlí) i ty méně vtipné (golf), ale celkově se mi vidina nový Englishových dobrodružství líbí.

Jak už jsme zmínili, v hlavní roli uvidíme znovu Rowana Atkinsona, který navíc sám napsal scénář a film bude i produkovat. Za kameru usedne britský režisér Oliver Parker (Jak je důležité míti Filipa, Dorian Gray). Po boku Atkinsona si zahrají například Gillian Anderson neboli dnes již kultovní agentka Scullyová, Dominic West (300: Bitva u Thermopyl, Hannibal - Zrození) a dokonce se má objevit i samotný Bond, Pierce Brosnan. Celý film zaštítí, stejně jako jedničku, studio Universal Pictures. Johnny English se do českých kin vrátí na podzim, a to 13. října.

Johnny English se vrací: Trailer

 

Johnny English se vrací: Mezinárodní trailer

 

Johnny English se vrací: Teaser

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest