Chystá se Bridget Jones 3

Chystá se Bridget Jones 3 | Fandíme filmu
Nabere Renée Zellweger opět kila?

Režisér Paul Feig zažívá šťastný rok. Zatímco dřív točil především seriály, letos uvedl do kin celovečerní Ženy sobě a zaznamenal s nimi fenomenální úspěch. Od nás sice dostal "jenom" šest (ač sedmička unikla jen o fous), ale celosvětově diváky přilákat dokázaly. Ti za ně utratili 208,6 milionu dolarů, což je s rozpočtem 32 a půl nádherná částka. A Feig si teď za odměnu může točit prakticky cokoliv. Obratem tedy studio Universal přesvědčil, aby koupilo námět na další romantickou komedii, kterou chce na svět přivést opět pod producentským dohledem Judda Apaotwa. Film by měl vyprávět příběh krásného muže, který se šíleně zamiluje do méně atraktivní ženy s báječnou osobností. Oba by měli hrát dva výrazní herci z Žen sobě - Jon Hamm a Melissa McCarthy. Nic ovšem zatím není podepsané. V rozhovoru pro Moviehole navíc režisér naznačil, že má v ohni ještě jedno želízko. Pokud všechno klapne, mohl by na podzim točit "druhý díl, nebo spíš reboot" jedné známé komedie. Vše záleží na tom, jestli budou mít všichni potřební herci v danou dobu čas. Zcela vyloučené není ani pokračování Žen sobě.

Teď by ale všechny plány mohly jít stranou, protože podle Daily Mailu režisér dostal nabídku, která se neodmítá. Pokud se všechny strany dohodnou (studio a herecké hvězdy) a časově to klapne, natočí Feig Deník Bridget Jonesové 3! Tuhle sérii asi netřeba dlouze představovat. Z příběhu oplácané zoufalky, která díky své nevymáchané hubě a dobrému srdci ke štěstí přišla, se v roce 2001 stal obrovský hit, za který navíc Renée Zellweger byla nominovaná na Oscara. O tři roky mladší vyčpělé pokračování už vpodstatě pouze naprosto mechanicky zopakovalo milostný trojúhelník z jedničky a mluvilo se o něm především v souvislosti s nabíráním váhy Zellweger. Ale peněz vydělalo dost, takže producentská snaha natočit trojku je více než pochopitelná.

Jak už jsme ale říkali, všechno závisí na tom, co řeknou herci. Zellweger už sice nechce znovu nabírat kila, ale na druhou stranu jejím posledním skutečným hitem byl druhý díl téhle série, takže jí možná nakonec nic jiného nezbyde. A podle staršího článku britské Marie Claire se se studio vyjádřilo v tom smyslu, že tentokrát by nabírání nebylo nezbytné. Horší je to s oběma hochy. Získat pro film Hugh Granta je prý v poslední době složité obecně, se společností Working Title má navíc od té doby co vycouval z projektu Lost For Words poněkud pošramocené vztahy. A Collin Firth? Ten nedávno dostal Oscara, a tak si může role vybírat. Na druhou stranu se nechal slyšet, že se slušným scénářem by do trojky klidně šel. Ten už je ostatně napsaný (na svědomí ho má autorka knižní předlohy Helen Fieldingová) a opět se bude babrat ve starém známem trojúhelníku. Tentokrát se bude Bridget snažit otěhotnět, ale nebude si jistá, který z pánů je otec. Nu, jestli by snad Feig radši neměl natočit tu komedii s Jonem Hammem...

Dítě Bridget Jonesové

16.09.2016 | USA, Velká Británie, Francie, Irsko
Komedie, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest