Spell: Hororová novinka vás seznámí s děsivou silou Hoodoo

Spell: Hororová novinka vás seznámí s děsivou silou Hoodoo | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mokřady, propichování rituálních panenek, lidové pohanské rituály nebo snad inspirace Kingovou Misery? Trailer slibuje správně nepříjemnou podívanou.

Hororový snímek Spell natočil hollywoodský rutinér Kurt Wimmer, který má jako scenárista na kontě solidní počiny jako Equilibrium, Street Kings či Ctihodný občan a současně ničím nevyčnívající průměrnosti typu Salt nebo spíše nezáživné remaky Total Recall a Bodu zlomu. Obzvláště poslední jmenovaný počin vskutku neměl divákům příliš co nabídnout, tak asi málo koho mrzelo, že si scenárista následně dal několikaletou tvůrčí pauzu. Nyní se Wimmer rozhodl pro comeback a dle hutného traileru by se mu mohl vcelku nečekaně vydařit. Tentokrát bude pro změnu režírovat (v tomhle směru má zatím na triku Equilibrium a Ultraviolet)

Marquis, hlavní hrdina hororu Spell, se vydává se svoji rodinou na pohřeb otce, přičemž při přeletu letadlem nad regionem Appalachia (venkovská kulturní oblast rozkládající se v pomyslném pruhu mezi státy New York a Alabama, zčásti obklopující Appalačské pohoří) je zastihne bouře a havarují. Ve chvíli, kdy se Marquis, logicky pořádně pomlácený a zraněný, probudí ve venkovském domku jedné postarší Afroameričanky, začíná boj o přežití. Nejenže vůbec netuší, kde je zbytek jeho rodiny, ale musí se poprat i se silou Hoodoo, tedy s afroamerickou lidovou magií. Brzy si uvědomí, že jej obklopují temné síly, leč musí se vzpamatovat, aby uchránil svoji rodinu před krutým rituálem.

Scénář sepsal Mark Tonderai a v hlavních rolích se představí Omari Hardwick (seriál Power), Loretta Devine a John Beasley. Premiéra proběhne skrze VOD 30. řína 2020.

Foto: Paramount Home Entertainment

Galerie: 6

Spell: Hororová novinka vás seznámí s děsivou silou Hoodoo | Fandíme filmu Spell: Hororová novinka vás seznámí s děsivou silou Hoodoo | Fandíme filmu Spell: Hororová novinka vás seznámí s děsivou silou Hoodoo | Fandíme filmu Spell: Hororová novinka vás seznámí s děsivou silou Hoodoo | Fandíme filmu Spell: Hororová novinka vás seznámí s děsivou silou Hoodoo | Fandíme filmu Spell: Hororová novinka vás seznámí s děsivou silou Hoodoo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest