Halloween: Michael Myers si krvavý návrat evidentně užije

Halloween: Michael Myers si krvavý návrat evidentně užije | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se na nejnovější trailery a featurette.

Očekávaný návrat Michael Myerse na plátna kin se neodvratně blíží a tenhle krvežíznivý chlapík s charakteristickou maskou na obličeji se nás v nejnovějších trailerech snaží přesvědčit, že to celé vážně má ještě smysl. Přiznám se, že jak materiálu přibývá a nic nenasvědčuje tomu, že by se mohlo jednat o jakýmkoliv způsobem aspoň trošku inovativní přístup k látce, osobně ztrácím o Halloween režiséra Davida Gordona Greena zájem. V některých případech, když se v Hollywoodu snaží probrat k životu dávno mrtvou sérii, bývá návrat ke kořenům produktivní. V tomhle případě mě neustálé omílání těch samých motivů (obrazových i hudebních) prostě už nebaví. Sice to nevypadá na první pohled špatně, napětí by se v některých okamžicích dalo krájet a Michael vyděsit pořád dovede, ale dohromady to celé působí trošku tuctově, jako zbytečná recyklace něčeho, co už dnes v této podobě postrádá atraktivitu. Uvidíme, třeba se pletu a lidé se na Halloween s prošedivělou Jamie Lee Curtis houfně poženou, avšak klidně bych se vsadil, že o hit v tomto případě nepůjde. A vlastně mi to vůbec nevadí.

V roce 1978 Laurie Strode přežila střet s Michaelem Myersem, maskovanou postavou, která během halloweenské noci zabila její přátele a terorizovala městečko Haddonfield ve státě Illinois. Myers byl později postřelen, dopaden a umístěn do státní nemocnice Smith’s Grove. Čtyřicet let Laurie pronásledovaly vzpomínky na strašlivou událost a teď je Myers zpátky. Během Halloweenu při rutinním transferu uprchl a zanechává za sebou stopu mrtvých těl. Laurie absolvovala léta tréninku přežití, a tak je tentokrát připravená bránit sebe, svou dceru Karen a vnučku Allyson, teenagerku, která si oddělená od rodiny užívá halloweenského veselí.

Vyjma Jamie Lee Curtis ve snímku v dalších rolích vystupují Judy Greer, Will Patton, James Jude Courtney, Nick Castle či Virginia Gardner. Režíruje David Gordon Green. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 18. října 2018.

Galerie: 2

Halloween: Michael Myers si krvavý návrat evidentně užije | Fandíme filmu Halloween: Michael Myers si krvavý návrat evidentně užije | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest