Zjizvená tvář: Režisér slibuje, že remake bude moderní, šokující a krvavý

Zjizvená tvář: Režisér slibuje, že remake bude moderní, šokující a krvavý | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Diego Luna je ze hry, ale hovoří se o jiném adeptovi na hlavní roli.

Už nějakou dobu víme, že novou Zjizvenou tvář natočí italský filmař Luca Guadagnino, jenž stojí za hororovým remakem Suspirie s Dakotou Johnson nebo romantickými dramaty Dej mi své jméno a Mé jméno je láska. V minulosti byli s projektem spojováni režiséři David Ayer, Antoine Fuqua a herec Diego Luna, leč nikdo z nich si mafiánské hrátky neužije. Zmíněný Guadagnino se pokusí navázat na úspěch stejnojmenných filmových předchůdců z let 1932 a 1983. Snímek z třicátých let se odehrával v Chicagu, druhý v Miami, kam emigroval kubánský bouřlivák Tony Montana, jehož bezchybně ztvárnil Al Pacino. I tentokrát se změní "místo činu", když se podíváme do kalifornského Los Angeles.

Universal Pictures

Guadagnino k chystané verzi řekl, že předělávky jsou pro Hollywood přirozené, ovšem zásadní je, aby nová verze vždy vystihla typické trendy dané doby. I proto by měla být nová Zjizvená tvář aktuální a současná. Klíčem ke všemu je dle jeho názoru Montana. De facto o něm lze přemýšlet jako o příznaku amerického snu. Současně nelze ignorovat fakt, že se jedná o archetypální charakter. Z tohoto důvodu má Guadagnino za to, že scénář musí být dokonalý, Montana by měl zosobňovat aktuální problémy a film má být taktéž šokující. A samozřejmě mládeži nepřístupný!

Uvidíme, jak Guadagnino těžkou úlohu zvládne, přičemž se spekuluje o tom, že by se v hlavní roli mohl objevit Michael B. Jordan alias Adonis Creed (Creed) či Erik Killmonger (Black Panther). V tomto směru však nic nebylo potvrzeno, tudíž berte tenhle castingový drb s patřičnou rezervou.

Zdroj: SlashFilm, MW

Foto: Universal Pictures

Zjizvená tvář

08.12.1983 | USA
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Zjizvená tvář: Režisér slibuje, že remake bude moderní, šokující a krvavý | Fandíme filmu Zjizvená tvář: Režisér slibuje, že remake bude moderní, šokující a krvavý | Fandíme filmu Zjizvená tvář: Režisér slibuje, že remake bude moderní, šokující a krvavý | Fandíme filmu Zjizvená tvář: Režisér slibuje, že remake bude moderní, šokující a krvavý | Fandíme filmu Zjizvená tvář: Režisér slibuje, že remake bude moderní, šokující a krvavý | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest