The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe

The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Často dobíraný herec se v poslední době vrhá na čím dál tím netradiční projekty. V připravované akční komedii se dokonce vtělí do role sebe samého a u toho mu bude sekundovat nadějné herecké obsazení.

Nicolas Cage má za sebou skutečně zajímavou a netradiční kariéru plnou velice různorodých a často i opravdu bizarních rolí. V novince The Unbearable Weight of Massive Talent se však v otázce bizáru posouvá na zcela novou úroveň - zahraje si totiž sám sebe, tedy spíše svou fikční verzi, která se zaplete do skutečně netradičních událostí.

Ve své filmové podobě bude Cage vyobrazen jako neúspěšný herec, který se snaží sžít se se svou náctiletou dcerou a na kontě mu visí obrovské dluhy. Ve snaze je urovnat se vydá na oslavu mexického miliardáře, který je jeho obrovským fanouškem, aby mu ukázal filmový scénář, na kterém pracuje. V zápětí se však ukáže, že je onen miliardář ve skutečnosti nebezpečným drogovým bossem, který unesl dceru kandidáta na mexického prezidenta. Cage je tedy pověřen americkou vládou, aby na něm špehoval. Přirozeně se však celá situace nepříjemně zvrhne a najednou je v ohrožení život Cageovy dcery a bývalé manželky.

Už jen při pohledu na samotnou premisu vypadá projekt jako potenciálně obrovská zábava, která je tak šílená, že musí fungovat. Ještě větší naděje začíná vyvolávat herecké obsazení, které se nedávno rozrostlo od dvě posily. 

V roli mexického miliardáře by se dle dostupných informací měl ukázat oblíbený Pedro Pascal, který se proslavil například seriály Narcos, Hra o trůny nebo nedávným Mandalorianem a spoustě dalšími projekty. Cageovu exmanželku by si pak měla zahrát Sharon Horgan známá například z komedie Noční hra. V tuto dobu by se projekt měl dočkat premiéry 19. 3. 2021, natáčet by se mělo začít letos na podzim.

V galerii si můžete připomenout některé Cageovy ikonické role.

Titulní fotografie pochází ze snímku Lovci pokladů.

Zdroje: TheWrap, Variety

Galerie: 10

The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu The Unbearable Weight of Massive Talent: Nicolas Cage v chystaném bizáru ztvární sám sebe | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest