Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu

Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu
Well Go USA
Zobrazit dalších 7 obrázků
Snímek sice má datum premiéry, ale režisérské duo štěstím do stropu neskáče.

Anthony Mackie (Avengers: Endgame, Bankéř) a Jamie Dornan (Padesát odstínů šedi, Endings, Beginnings) si ve sci-fi thrilleru Synchronic zahrají záchranáře z New Orleans, jimž se život obrátí naruby v okamžiku, kdy jsou přivoláni k sérii úmrtí způsobených speciálně navrženou "party" drogou se zvláštními vedlejšími účinky. Nicméně ve chvíli, kdy zmizí dcera jednoho z hlavních hrdinů, začne sehraná dvojice postupně rozkrývat tajemství, které změní jejich pohled na každodenní realitu a vnímání času. Režírují Justin Benson a Aaron Moorhead, kteří mají za sebou několik specifických filmů se sci-fi příchutí (Spring, Donekonečna). Snímky mají povětšinou nadprůměrné hodnocení, leč diváckou obec zpravidla polarizují. Jedni vynášejí jejich počiny do nebes za originalitu a specifickou atmosféru, druzí tu odlišnost zjevně nemůžou vystát a obvykle kritizují pomalé tempo vyprávění. Povedený trailer k Synchronic však naznačuje, že tentokrát to rozvleklé zřejmě nebude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our thoughts about this year’s US release of SYNCHRONIC:

Příspěvek sdílený Aaron Moorhead (@aaronmoorhead),

Snímek Synchronic vtrhne do americké distribuce 23. října 2020, přičemž bude uveden v klasických kinech i autokinech. Nicméně zajímavé je, že režiséři v prohlášení na Instagramu uvedli, že sami by v tuto chvíli kino kvůli koronavirové pandemii nenavštívili, tudíž k tomu nemohou ponoukat ani nikoho jiného. Patrně tedy příliš nesouhlasí s datem premiéry, ale nějaké právní ustanovení a smlouva s distributorem jim nedovolují adekvátně zasáhnout. Dle jejich slov je zdraví na prvním místě a klasická kina s odkazem na tvrzení expertů a odborníků představují momentálně zbytečné riziko. Nebývá obvyklé, aby se filmaři veřejně tímto způsobem vyjadřovali a jen to barvitě ilustruje onu "podivnost" doby, v níž se právě nacházíme.

Zdroj: MW

Foto: Well Go USA

Galerie: 8

Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu Synchronic: Falcon a pan Grey si v traileru šlehají novou unikátní drogu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest