The Conjuring: V traileru se strašidelně tleská

The Conjuring: V traileru se strašidelně tleská | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nový horor režiséra Saw se představuje v prvním traileru a jeden by nevěřil, kolik strachu nažene obyčejné tleskání.

Se strašidelnou filmovou záležitosti The Conjuring jsme vás blíže obeznámili už ve starším příspěvku. V hororu Jamese Wana, inspirovaný podle skutečné události, se setkáme s dvojicí vyšetřovatelů paranormálních jevů, kteří jsou jednoho dne požádaní rodinou Perronových o očištění jejich domu od přítomnosti paranormálních entit. To však vyšetřovatelé ještě netuší, že je čeká jejich dosud nejděsivější případ v životě. V hlavních rolích manželů vyšetřovatelů se představí Patrick Wilson (Watchmen) a Vera Farmiga (Zdrojový kód). V galerii jsou k vidění oficiální plakát a fotografie, česká a slovenská premiéra jsou ohlášeny na 22. srpna.

Co je ale hlavní, před pár dny byl konečně vypuštěn první trailer a Wan v něm využívá stejných metod, jako ve svém starším počinu Insidious. Děj zasazený do jednoho uzavřeného domu, pohybující se objekty, zvláštní zvuky -  nic z toho nechybí. Upoutávka jede sice ve volnějším tempu a  netlačí na pilu, přesto ale spolehlivě navozuje nepříjemnou plíživou atmosféru, ze které lehce mrazí v zádech. Ve výsledním filmu bude napětí určitě postupně nabírat vyšší a vyšší otáčky, takže se snad opět dočkáme strašidelného zážitku.

The Conjuring: První trailer

Zdroj fotek: Bloody Disgusting

Galerie: 5

The Conjuring: V traileru se strašidelně tleská | Fandíme filmu The Conjuring: V traileru se strašidelně tleská | Fandíme filmu The Conjuring: V traileru se strašidelně tleská | Fandíme filmu The Conjuring: V traileru se strašidelně tleská | Fandíme filmu The Conjuring: V traileru se strašidelně tleská | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest