Mama: Další děsivý trailer z dílny Guillerma del Tora

Mama: Další děsivý trailer z dílny Guillerma del Tora | Fandíme filmu
Pojďte se bát divoženek z lesa.

Není to tak dávno, co se na internetu objevil další trailer lákající na další duchařinu z dílny Guillerma del Tora. Kanadsko-španělský snímek sází na ponurou atmosféru s mrazením v zádech a na propracovanou psychologii postav, které dávají filmu daleko větší a zajímavější rozměr. Hlavní role ve filmu se ujali dánský herec Nikolaj Coster-Waladu, dobře známý jako představitel Jamieho Lanistera z úspěšného seriálu Hra o trůny z produkce HBO, a americký protějšek Jessica Chastain, která zazářila třeba ve snímcích Strom života nebo Černobílý svět. Režisérem snímku je Španěl Andres Muschietti, který tímto navazuje na svůj krátkometrážní snímek Mamá z roku 2008. A o čem vlastně snímek bude?

Před pěti lety zmizely sestry Victoria a Lilly beze stopy. Celou tu dobu je hledal jejich strýc Lucas a jeho přítelkyně Annabel, až je nalezli živé a zdravé jako divoženky uprostřed lesa v horské chatě, kde zemřeli za podivných okolností jejich rodiče. Holčičky jsou ve traumatickém stavu a mají problémy se zařadit zpět do společnosti. Od toho je tu právě jejich strýc a jeho černovlasá přítelkyně, kteří si je vezmou na starost do svého domu. Později vychází najevo, že s dětmi něco není v pořádku a v domě se začnou dít podivné věci.

Druhý trailer vykouknul na světlo internetu, ale nepřináší nic zásadního oproti prvnímu. Jen trochu jinak prostřižené známé scény z minula. Pořád si můžeme klást otázku, zdali se vůbec jedná o horor? Záleží, koho se ptáte. Hlavní představitelka Jessica Chaistain tvrdí, že ano. Zatímco specialista na vizuální efekty Ed Taylor tvrdí, že určitě ne. Podle něho se jedná spíše jen o strašidelné drama, které zobrazuje boj ženy k mateřskému cítění k oběma holčičkám. Pokud je tomu tak uvidíme příští rok v kinech (31. Března ČR). Každopádně není třeba se obávat, že by po dobrých snímcích jako Sirotčinec, Juliiny oči, Zatímco spíš atp. del Torova dílna na horory nějak selhala - trailer láká na zajímavou podívanou.

Mama - Trailer 2


Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest