The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav

The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tvůrci filmového The Flashe slibují, že se můžeme těšit na řadu známých DC postav. Snímek přinese velký restart filmového DC světa (alespoň částečně).
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

To dává do rukou filmařům jednu mocnou hračku. Mohou ve snímku představit naprosto libovolnou postavu z kteréhokoliv DC filmu napříč celou historií. Nebavíme se jen o filmech z tzv. DCEU (tedy o snímcích od Muže z oceli dál, které více či méně usilovaly o navazující kontinuitu), ale opravdu o jakýchkoliv filmech s DC hrdiny. Ať už vznikly loni nebo před dvaceti lety. Režisér připomíná, že trochu už jsme Barryho cestování napříč realitami viděli. Konkrétně to bylo v Batman v Superman, kde se Flash vrací v čase, aby Bruce Waynea varoval před temným osudem, který Zemi v jedné hodně temné verzi reality hrozí.

S jistotou už víme i to, že zrovna Bruce Wayne se ve Flashově novém dobrodružství ukáže, a to minimálně ve dvou podobách. V té, ve které už jej Barry zná, tedy s tváří Bena Afflecka, se kterým se sblížil v Justice League. Vedle toho ale také víme, že ve filmu bude vystupovat jako další verze Batmana Michael Keaton, který roli hrál na přelomu 80. a 90. let minulého století. Kdo se ještě ukáže nevíme, ale Muschietti říká, že film bude „jízda“, a že v něm vystupuje „mnoho DC postav“. Flash je podle Barbary „most mezi všemi postavami a realitami“.

Zatím se neodvážíme tipovat, kdo další by se objevit mohl. Víme, že se jedná o návratu Cyborga, ale je otázka, zda to nakonec klapne, protože jeho představitel Ray Fisher je souběžně ve sporu se studiem Warner Bros. A vypadá to, že ve snímku buď vůbec nevystoupí Gal Gadot jako Wonder Woman, nebo minimálně bude mít jen malou roli. Na DC Fandome zaznělo, že tvůrci chtějí v rámci chystaného snímku dát tolik z Flashe, kolik to jen bude možné, ale zároveň s ním chtějí točit další filmy. A zvlášť by je prý těšilo natočit nějaký parťácký film s někým dalším, třeba s Wonder Woman.

V tuhle chvíli platí, že ještě ani nezačalo natáčení prvního The Flashe, protože produkci zbrzdila pandemie.

Zdroj: DC FanDome

« Předchozí kapitola

Galerie: 7

The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest