Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4

Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Thor: Love and Thunder využije k natáčení stejnou virtuální technologii jako The Mandalorian. O tu se opře také Ant-Man 3, který bude daleko rozsáhlejší.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Tím ale novinky o Thorovi: Love and Thunder nekončí. Dozvídáme se, že snímek pro natáčení využije stejnou technologii, jakou si režisér Waititi ozkoušel při natáčení Star Wars seriálu The Mandalorian. Ten ve velkém využíval technologii slavné trikové společnosti ILM, tzv. Stage Craft. Stage Craft je styl produkce, kdy je ateliér obehnaný obří obrazovkou, na kterou jsou během natáčení promítané „virtuální kulisy“. To filmařům může přinést značnou úsporu, když kulisy nemusejí fyzicky stavět. Dále lze v krytých ateliérech daleko snáze točit exteriérové scény z celého světa a při nastavení kulisy potřebujete na place daleko méně pracovníků, než při ošetřování kulisy skutečné. Vedle finanční úspory je technologie užitečná také vzhledem k současné situaci, kdy mají štáby stížené cestování a obecně se kvůli pandemii snaží minimalizovat svou velikost.

V Austrálii, kde se Thor bude natáčet, roste větší a modifikovaná podoba Stage Craft pracoviště, další společnost ILM instaluje v Los Angeles a také v Británii, v ateliérech Pinewood. Tam to vypadá, že by měla být technologie připravená začátkem příštího roku, v momentě, kdy by se do ateliérů měl stěhovat Ant-Man 3. Jeho režisér Peyton Reed už taktéž má s technologií zkušenosti, po tom, co režíroval jednu z epizod druhé řady seriálu The Mandalorian. Ateliéry v Pinewoodu jsou obecně větší, než ty které Ant-Man dosud využíval a z toho, co o filmu víme, a toho, co potvrdil i sám režisér, bychom měli čekat výrazně rozmáchlejší dobrodružství, než jaké přinesli první dva Ant-Mani.

Závěrem se ještě na okamžik vraťme k Thorovi: Love and Thunder. Nedávno se objevily online fotky Natalie Portman z Austrálie. Okamžitě se začalo psát o tom, že natáčení musí být za rohem. Všechny dosavadní informace opravdu nasvědčovaly tomu, že se začne točit začátkem příštího roku. Předpokládáme tedy, že se herečka pouze do země přestěhovala s předstihem, aby v rámci globálních pandemických potíží mohla rodinu usadit na novém místě v klidu.

Na závěr se ještě podívejte, jak to vypadá, když se technologie Stage Craft používá v praxi:

Zdroje: Elle Man, THR, The Ronin, The Daily Mail,

« Předchozí kapitola

Galerie: 11

Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest