Kristen Stewart a Mackenzie Davis v romantické komedii tají svůj vztah

Kristen Stewart a Mackenzie Davis v romantické komedii tají svůj vztah | Fandíme filmu
Hulu
Zobrazit další 3 obrázky
Jsou tu první fotografie z chystané vánoční romantické komedie Happiest Season.

Mám pocit, že sympaticky obsazená romantická komedie Happiest Season bude patřit k příjemným překvapením konce letošního roku. Ve vánoční romanci se v hlavních rolích představí Kristen Stewart (Pod vodou) a Mackenzie Davis (Terminátor: Temný osud), přičemž záda jim budou krýt Alison Brie, Aubrey Plaza, Victor Garber, Dan Levy a Mary Steenburgen. Už na první pohled solidní herecký ansámbl, kterému bude šéfovat z režijní sesle dříve herečka / nyní režisérka Clea DuVall (Zásah do vztahu).

Námět také nezní vůbec špatně. Stewart si střihne dívku, jež se rozhodne na prázdninové rodinné oslavě požádat svoji milovanou přítelkyni s tváří Davis o ruku. Jenže tu je drobný zádrhel. Její vyvolená ještě neměla odvahu svým konzervativním rodičům (Steenburgen a Garber) sdělit, že má slabost pro stejné pohlaví.

Sony Pictures

Scénář má na svědomí DuVall společně s Mary Holland a vzhledem k obsazení nezbývá než doufat v pohodovou romantickou komedii. Snímek Happiest Season dorazí 25. listopadu 2020 a relativně brzy bychom se měli dočkat i prvního traileru.

Foto: Sony Pictures

Galerie: 4

Kristen Stewart a Mackenzie Davis v romantické komedii tají svůj vztah | Fandíme filmu Kristen Stewart a Mackenzie Davis v romantické komedii tají svůj vztah | Fandíme filmu Kristen Stewart a Mackenzie Davis v romantické komedii tají svůj vztah | Fandíme filmu Kristen Stewart a Mackenzie Davis v romantické komedii tají svůj vztah | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest