Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen

Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu
GBGB International
Zobrazit dalších 11 obrázků
Každý nějak začínal. George Clooney a Laura Dern se nechali sežrat medvědem.

George Clooney patřil zejména v první dekádě tohoto století k nejzářivějším hollywoodským hvězdám, nicméně mám takový pocit, že ani jeho nejvěrnější fanoušci nebudou znát horor / survival thriller Grizzly II: The Predator (Predator: The Concert) z roku 1983. Vyjma Clooneyho se v prachem zavátém bijáku objevila i Laura Dern a taktéž Charlie Sheen, leč vlivem okolností se snímek nikdy nedostal do širšího povědomí. Vše se točí kolem obrovského rockového koncertu v národním parku, kde má místní strážce přírodních krás obavu o zdraví všech zainteresovaných, neboť místní medvědí populace nepatří k nejmírumilovnějším. Jeho obavy se naplní ve chvíli, kdy více než pětimetrové chlupaté monstrum napadne pytláka a zmasakruje tři teenagery (Clooney, Dern a Sheen). I proto spojí hlavní hrdina síly s lovcem medvědů a místní aktivistou s cílem krvelačnou bestii zpacifikovat dřív, než dojde na koncertě k neštěstí.

Tuhle lesní kopírku Čelistí natočil André Szöts, ale problémy v rámci produkce bohužel způsobily, že film nebyl nikdy dokončen. Stalo se totiž, že producent John Proctor zmizel se zbývajícími penězi a navíc byly při požáru zničeni mechaničtí medvědi, tedy ústřední záporák. Na svět se sice dostala "punková" nedokončená verze filmu, ovšem ta se musela obejít bez pořádné postprodukční péče (špatný zvuk, tragický střih, přespříliš tmavý obraz, šílené vizuální efekty, bídná kamera...). Výsledek je proto (i technicky) tristní, avšak letos bychom se měli dočkat zrestaurované a dokončené verze. Těžko soudit, zda se něco zásadního vážně změní, neboť už samotný námět o pomstychtivém medvědovi útočícím na venku pořádaný rockový koncert zní poněkud bizarně, ale z nějakého důvodu to chci !sakra! vidět.

Medvědí peklo by mělo dorazit na VOD a do amerických autokin někdy letos na podzim, uvidíme, jak to následně dopadne s mezinárodní distribucí.

Zdroj: Collider

Foto: GBGB International

Galerie: 12

Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu Grizzly II: Zapomenutý horor s Georgem Clooneym a Charliem Sheenem byl po desítkách let dokončen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest