Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj

Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu
Blumhouse/Amazon Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Po úspěchu snímků jako Paranormal Activity, Insidious, Očista, Rozpolcený, Neviditelný muž, Halloween či Uteč na nás hororové studio chystá hororový "čtyřfilm".

Studio Blumhouse si v posledních několika letech udělalo renomé jako jeden z dnešních předních hororových tvůrců, který dokáže z nízkorozpočtového filmu udělat kasovní, a v mnoha případech i kritický, trhák. Jasnými důkazy jsou snímky jako Rozpolcený, poslední Halloween nebo Uteč. Nedávno se ukázal nový trailer, který láká na jeho nejnovější počin v podobě originálního projektu Welcome to the Blumhouse, na kterém studio pracuje s Amazonem.

Welcome to the Blumhouse je nevšední hlavně z toho důvodu, že se jedná o antologickou sérií snímků - každý z filmů se tudíž odehrává ve zcela jiném světě a popisuje odlišné události. V rámci série se dohromady během října představí čtveřice snímků.

6. 10. se ukáží první dvě části. Tou první je film nazvaný The Lie, který sleduje náctiletou dívku, která se přizná k vraždě své kamarádky, kvůli čemuž se její rodiče ve snaze ochránit svou dceru zapletou do nebezpečné sítě lží. Black Box mezitím vypráví příběh čerstvého vdovce, který se zapojí do pochybné experimentální léčby, která ho přivede do stavu, ve kterém zpochybňuje realitu.

O týden později, tj. 13. 10., se ukáže zbylý pár filmů. V centru dění snímku pojmenovaného Nocturne se ocitne mladá muzikantka, která za pomoci diáře zemřelé dívky na elitní škole začne překonávat své dvojče. No a nakonec Evil Eye představí ženu, která se domnívá, že je přítel její dcery nějakým temným způsobem spoután s její minulostí.

Ačkoliv samotné zápletky o filmech přehršel informací neprozrazují, vypadá to, že před námi stojí čtveřice skutečně nadějných počinů. Dokazuje to i nová ukázka, která ukazuje, že by Welcome to the Blumhouse mohlo přinést pořádně strašidelnou a nepříjemnou hororovou podívanou. 

V hlavních rolích se ukáží Joey King, Mireille Enos, Peter Sarsgaard, Phylicia Rashad nebo Mamoudou Athie. Všechny ze zmíněných snímků se svých premiér dočkají na platformě Amazon Prime Video.

Galerie: 10

Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu Welcome to the Blumhouse: Hororoví králové posledních let v říjnu přinesou filmový čtyřboj | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest