Star Trek Quentina Tarantina měl být zasazený na Zemi mezi gangstery

Star Trek Quentina Tarantina měl být zasazený na Zemi mezi gangstery | Fandíme filmu
The Weinstein Company
Zobrazit další 1 obrázek
Série hledá tvář, na další Star Trek si patrně počkáme.

Filmový Star Trek momentálně neprožívá nejlepší období. Po relativním neúspěchu čtyři roky starého snímku Do neznáma se oblíbená série ocitla na bodu mrazu a v podstatě nikdo pořádně neví, které projekty se v tuto dobu reálně připravují a kdy se jich případně dočkáme. Minimálně podle vyjádření Simona Pegga se nezdá, že by měla pokračovat aktuálně rozjetá trilogie s Chrisem Pinem v hlavní roli, ačkoliv sám herec se vyjádřil ve smyslu, že by se coby kapitán James Kirk vrátil nesmírně rád. Před nedávnem ovšem vyšlo na povrch, že šéfka studia Paramount Pictures Emma Watts pozastavila práce na všech chystaných Star Trek projektech a hodlá směřování vesmírné lodi Enterprise důkladně promyslet. Logicky byl tak přerušen i vývoj snímku režiséra a scenáristy Noaha Hawleyho, u něhož studio hodilo zpátečku kvůli scénáři, v němž se vše točí kolem záhadného viru, který vyhladí polovinu vesmíru. Lze si asi domyslet, proč má studio se zápletkou problém.

Paramount Pictures

Smetena ze stolu byla i vize Quentina Tarantina, k níž napsal scénář Mark L. Smith (Revenant, Overlord). Tarantino prý od projektu odešel již před nějakou dobou, nicméně nyní bylo alespoň zveřejněno, o čem měl tarantinovský Star Trek být. Příběh se měl odehrávat v prvé řadě na Zemi v Americe třicátých let mezi mafiány. Tarantino popisoval snímek jako Pulp Fiction ve vesmíru, leč už na začátku roku přiznal, že on sám film zřejmě nenatočí. "Mám pocit, že by ten film mohli nakonec natočit, ale já u toho nebudu. Nápad je to skvělý. Bezpochyby by to měli udělat a já ze srdce rád přijdu a řeknu jim, co si myslím o hrubém střihu." Studio sice nehodilo scénář ihned do koše, ovšem nyní se zdá, že k realizaci skutečně nedojde.

Fanouškům Star Treku tak nezbývá momentálně nic jiného než upnout pozornost k seriálům. V kurzu jsou série Star Trek: Pickard, Star Trek: Discovery a Star Trek: Lower Decks.

Zdroje: Collider, Variety, ScreenRant

Foto: Weinstein Company (ilustrační, z natáčení snímku Osm hrozných)

Star Trek: Do neznáma

22.07.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Star Trek Quentina Tarantina měl být zasazený na Zemi mezi gangstery | Fandíme filmu Star Trek Quentina Tarantina měl být zasazený na Zemi mezi gangstery | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest