The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali

The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nic z toho, co jsme viděli v trailerech, nevzniklo za pomoci digitálních triků. A koukněte na nové fotky Batmobilu.

Jestli patříte k těm, kteří poznali Colina Farrella v traileru na snímek The Batman, pak máte skutečně vynikající pozornost a smysl pro detail. Spousta diváků herce pod latexovou maskou nepoznala a nemohla věřit svým očím, když se dozvěděla, že to je skutečně on. Ale nebojte se, nejste v tom sami, pokud patříte mezi překvapené. Představitel vyšetřovatele Gordona Jeffrey Wright tvrdí, že Farrella nepoznal dokonce ani tváří v tvář. V zábavné historce dokonce přiznal, že se namaskovaného kolegy zeptal, zda někde neviděl Colina.

Wright dále v rozhovoru pro The Jess Cagle Show uvedl, že pokud se neplete, tak jsme v traileru neviděli žádné digitální triky. Všechny předložené záběry vznikly přímo na scéně. Vše je práce dekoratérů, kostymérů, rekvizitářů, osvětlovačů, kameramana, herců a režiséra. Trailer obecně prý velice věrně zachytil tón, v jakém se celý snímek nese. Vedle hmatatelné práce kolegů si Jeffrey chválí také scénář. Pro příběh je podle něj důležité tajemství a jeho detektivní vyšetřování. V tom snímek následuje tu část komiksů, která nebývá ve filmech tolik upřednostňována, jako jiné aspekty Batmanovy mytologie. Batman je nejlepší detektiv na světě a Gordon, jak herec popisuje, je tak trochu jeho „Watson“.

Okruh témat, která může herec ve spojitosti s filmem probírat, je takhle dlouho před premiérou logicky omezený. Pozastavil se tedy u další věci, kterou už jsme letmo zahlédli: U Batmobilu. Ten se mu prý zamlouval už na stránkách scénáře, kde je popsaný jako extrémně upravené, ale zároveň správně retro „muscle car“, což podle herce je krásný příklad toho, jak všechno v novém The Batmanovi slouží k tomu, aby byl příběh ukotvený v realitě a uvěřitelný, ale zároveň mu nechyběl moment překvapení a element fantazie.

Jako na zavolanou na internet souběžně pronikly nové fotky Batmobilu, které si níže můžete prohlédnout:

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 30. září 2021.

Zdroj: SiriusXM,

Galerie: 11

The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest