Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat

Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér o tom, jak pokračují práce na scénáři a o důležitosti The Wasp. A v prvním Ant-Manovi údajně měla hostovat postava z jiného Marvel filmu.

Ant-Man patří mezi marvelovskými filmy mezi ty menší nejen obsahem, ale i navenek. Kolem jeho filmů nikdy nebylo tak velké halo a jeho fanouškovská základna není tak silná, jako je tomu u jiných hrdinů. Nicméně oba dva Ant-Manovy filmy slavily skromný úspěch a třetí je v přípravě. Jak jsou ty přípravy daleko? Na to odpověděl přímo režisér Peyton Reed v rozhovoru pro Yahoo:

„[Příběh] máme vymyšlení. Nic zatím není oficiální, ale během pandemie tiše pracujeme.“ Reportér se jej také zeptal, zda bude The Wasp (Evangeline Lilly) opět hrdinka na stejné úrovni důležitosti jako Ant-Man (Paul Rudd), po tom, co ve dvojce byla uvedena v názvu filmu. Na to režisér řekl: „Jsou to partneři a ona je nesmírně důležitou součástí toho partnerství. Bylo to milé, že jsme technicky vzato byli první Marvel film s hrdinkou v názvu. Najít ve filmu rovnováhu je pro mě hrozně důležité, protože historicky vzato se stále pohybujeme na pánském hřišti. Ale to aktuálně úžasným způsobem mění.“

Pozornost pak sklidila pasáž článku, ve které Yahoo píše, že Ant-Man 3 bude uvedený v roce 2022! Marvel Studios zatím nic takového oficiálně neprozradily a nic takového není zmíněno ani ve videu s Peytonem Reedem, které Yahoo do článku vložilo. Je možné, že termín padl mimo záznam, popřípadě, že má Yahoo nějaké další zdroje. Nicméně, i kdyby magazín vycházel pouze z internetové šuškandy, tak je pravda, že se právě rok 2022 celkem logicky nabízí. Dle dostupných informací se mělo v americké Atlantě začít točit z kraje příštího roku, avšak kvůli pandemii se zřejmě natáčení posune až na červen. To by nicméně filmařům stále dávalo dost času na to, aby snímek někdy ve druhé půli roku 2022 uvedli do kin.

V tuhle chvíli má studio na rok 2022 naplánované snímky Thor: Love and Thunder (11. 2.), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25. 3.), Black Panther II (6. 5. - i když po smrti Chadwicka Bosemana těžko říct, co s filmem bude) a Captain Marvel 2 (8. 7.). Vedle toho má studio rezervovaný ještě termín 7. 10. Tak že by byl Ant-Man 3 uvedený do kin právě tehdy? V současné turbulentní situaci se samozřejmě ještě může všechno několikrát změnit, nicméně počkáme si a uvidíme.

A na závěr malá perlička: Herec William Sadler, který si v Iron Manovi 3 a seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. zahrál prezidenta Ellise, v aktuálním rozhovoru pro podcast Lights, Thunder, Action! uvedl, že se měl objevit také v Ant-Manovi. Tvrdí, že dokonce scénu natočil, ale studio se prý nakonec rozhodlo využít jiného prezidenta. Tohle tvrzení mezi fanoušky vyvolalo celkem zmatečnou reakci, protože nejen, že ve filmu chybí jakákoliv politická linka, ale ani v něm nevystupuje žádný „jiný“ prezident. Tak třeba se Sadler plete a točil scénu ještě pro nějaký úplně jiný Marvel film.

Zdroje: Yahoo, Lights, Thunder Action!, Murphys Multiverse

Galerie: 7

Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat | Fandíme filmu Ant-Man 3: Kdy bychom se marvelovského pokračování měli dočkat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest