Texaský masakr motorovou pilou: Když jsou neshody se studiem tak vážné, že režiséři dostanou už po týdnu padáka

Texaský masakr motorovou pilou: Když jsou neshody se studiem tak vážné, že režiséři dostanou už po týdnu padáka | Fandíme filmu
Bryanston Distributing Company
Měsíce se připravujete na natáčení a pak jste odejiti po sedmi dnech. To naštve.

To byl fofr! Restart frančízy Texaský masakr motorovou pilou ztratil režiséry již po týdnu natáčení. Režijního kormidla se chopili Ryan a Andy Tohillovi, kteří měli pod produkčním dohledem Fedeho Alvareze opětovně nakopnout kariéru masového vraha s přezdívkou Leatherface. Ten se poprvé představil v krváku z roku 1974, který natočil Tobe Hooper. O dvanáct let později vzniklo pokračování, aby se značka znovu a s proměnlivými výsledky oživovala v letech 2003, 2006, 2013 a naposled dost tragicky v roce 2017. Tvůrci se teď po vzoru Halloweenu rozhodli ignorovat více či méně povedené sequely a zřejmě chtěli/chtějí volně navázat na Hooperovu jedničku.

Bohužel, Tohillovi to po zhruba sedmi dnech zabalili kvůli "tvůrčím neshodám" a dozor nad produkčními pracemi v Bulharsku převzal David Blue Garcia (kameraman hororové komedie Blood Fest). V Legendary Pictures takový zvrat patrně nečekali, ale nedá se svítit. Alvarez v minulosti chválil bratrskou dvojici za to, že přišla s násilnou, vzrušující a zvrácenou vizí, na níž fanoušci jen tak nezapomenou. Inu, nezapomenou, jelikož se jí ani nedočkají. O scénář se mimochodem postaral Chris Thomas Devlin, leč s příchodem nového režiséra se přístup k látce pravděpodobně trošku změní.

Zdroj: CBM

Foto: Bryanston Distributing Company

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest