Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka

Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Obsazení posledních Avengers filmů bylo opravdu megalomanské a v Endgame mohlo být ještě minimálně o dvě známé herečky širší.

Nejrůznějších záporáků nebylo v Avengers: Endgame zrovna málo. V příběhu mihnuli Red Skull, Loki nebo Korath. Hawkeye se potýkal s Yakuzou, v minulosti Avengers narazili na zakamuflované agenty Hydry. Výrazně se projevila také „zlá Gamora“. A ve středu všeho byl samozřejmě Thanos a jeho armády Chitauri, Outriderů a dalších stvoření. Nejdůležitějšími články Thanosovy armády jsou členové tzv. Černého řádu, tedy Cull Obsidian, Proxima Midnight, Corvus Glaive a Ebony Maw. V Avengers: Infinity War dostali o něco větší prostor, tady spší přicmrndávali. Minimálně v případě Proximy to však mělo být trochu jinak

V Infinity War postavu namluvila Carrie Coon, výrazná herečka, která na sebe v posledních letech upozornila ve Zmizelé, Pozůstalých nebo Fargu. Bratři Russoovi chtěli s talentovanou herečkou za každou cenu spolupracovat, a tak jí nabídli alespoň nevelkou roli Proximy Midnight. Jejich záměrem bylo, aby se osobně účastnila natáčení, podobně jako třeba Mark Ruffalo hraje většinu scén, ve kterých vystupuje digitálně vytvořený Hulk. Nicméně herečka byla těhotná a měla závazky u divadla, a tak roli pouze namluvila a se štábem se potkala jen na dvanáct hodin. Tvůrci Carrie pozvali, aby se zúčastnila alespoň natáčení Endgame, nicméně v té době už byla herečka ještě vytíženější, a tak postava Proximy Midnight ve snímku nemluví, objeví se jen na malou chviličku a hraje ji dublérka Monique Ganderton. Nezdá se, že by v už tak nabitém filmu byl pro postavu nějaký větší prostor, nicméně jak sami vidíte, obsazení mohlo být ještě opulentnější a i u méně výrazných rolích se produkce poohlédla po známých hercích. Megalománie Avengers: Infinity War a Endgame zkrátka neznala hranic a ještě bude nějakou dobu trvat, než se objeví v kinech něco většího. Pokud vůbec.

Ostatně, aby příkladů skutečně našlapaného obsazení nebylo málo, nedávno o filmu opět mluvila také Katherine Langford, kterou můžete znát z 13 Reasons Why nebo z fantasy novinky Prokletá. Katherine si ve filmu zahrála Tonyho dospělou dceru, kterou měl obětavý hrdina vidět během vize budoucnosti. Scéna byla skutečně natočená, nicméně posléze se tvůrci rozhodli, že je pro diváky matoucí a snímek brzdí, a tak ji z filmu vynechali. Čili ano, i na vystřižené scény má Marvel pro jistotu známé herecké osobnosti ;-)

Níže si můžete pustit závěrečnou bitvu Endgame v 16bitovém provedení, v galerii si můžete prohlédnout Carrie Coon, Proximu Midnight a nějaké fotky a artworky z příprav Avengers 3 a 4.

Zdroje: People, Smallzy

Galerie: 11

Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původně se měla vrátit ještě jedna herečka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest