Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední

Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 11 obrázků
Přinášíme nový klip s tajuplnou zlověstnou Cheetah (Kristen Wiig).

Očekávaného velkofilmu Wonder Woman 1984 od Patty Jenkins jsme se měli dočkat už v červnu. Celosvětová pandemie plány bohužel přerušila a nám nezbývá nic jiného, než čekat do 2. 10. 2020 a doufat, že se film opět neodloží. Přesto, že jsme neviděli ani druhý díl, už se počítá s dílem třetím a spin-offem zaměřeným primárně na Amazonky. Patty Jenkins se okolo režie třetího dílu pohybuje a nedávno prozradila, že pro ni bude nejspíš poslední.

Ještě, než se vrhneme na třetí díl, máme pro vás zbrusu novou oficiální synopsi k dílu druhému: „Archeoložka Diana, jenž pracuje ve Smithsonově institutu, je zároveň Wonder Woman s úžasnými superschopnostmi, které z ní dělají nejsilnější hrdinku na světě. V roce 1984 se musí postavit tváří v tvář obrovskému smrtelně nebezpečnému spiknutí podnikatele Maxe, který hlasitě zpívá, aby naplnil přání lidí, a mysteriózní Cheetah. Může sama Wonder Woman zabránit kolapsu celého světa?“ Jak se zdá, sázky budou opravdu vysoko. Níže si můžete pustit krátký klip, ve kterém Cheetah (Kristen Wiig) figuruje.

Teď už se můžeme podívat na budoucnost série, o které mluvila Patty Jenkins v rozhovoru. „WW84 mi dala šanci udělat spoustu věcí, které jsem v prvním díle nemohla. Opravdu ráda jsem odvyprávěla příběh jejích začátků. Bylo to skoro její narození, ale opravdu jsme ještě neviděli, co doopravdy dokáže. Jsem nadšena, že ji mohu ukázat na vrcholu její síly. Nesmírně důležitou součástí je její vlastní vnitřní boj. Je bohyní a snaží se pomoci lidstvu. Není jen někým, kdo bojuje proti zlu, ukazuje špatným lidem, jak se zlepšit. Je to opravdu zajímavé dilema. Další díl bude pravděpodobně můj poslední Wonder Woman film, takže vše, co chci ukázat, musím vložit do něj. Důkladně to promyslíme.“

Opravdu to vypadá, že se šikovná režisérka postará o natáčení i třetího dílu série. Zároveň použila slovíčko „pravděpodobně“, takže na 100% další angažmá v sérii nevylučuje. Chtěli byste i nadále Patty Jenkins v režisérském křesle, nebo byste dali prostor pro novou krev? V galerii najdete nové fotografie z Wonder Woman 1984.

V hlavních rolích se vracejí Gal Gadot a Chris Pine, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 2. 10. 2020.

Zdroj fotografií: Bleedingcool

Zdroje: Collider, Comicbookmovie

Galerie: 12

Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu Wonder Woman: Trojka bude pro režisérku Patty Jenkins nejspíš poslední | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest