About Last Night: Černošský remake

About Last Night: Černošský remake | Fandíme filmu
Obvykle Hollywood do remaků cpe víc bělochů, než bylo v originále. Tentokrát je odvážnější a do klíčových rolí obsadil pouze herce černé pleti.

About Last Night, romantická komedie s Demi Moore, Robem Lowem a Jamesem Belushim a Elizabeth Perkins z roku 1986, se dočká remaku. Příběh se točí okolo dvou kamarádů, Dannyho a Bernieho, kteří žijí poněkud volnomyšlenkářským stylem života. Danny se však jednoho dne v baru seznámí s Debbie, se kterou stráví noc, a následně s ní naváže hlubší vztah, což se nelíbí ani Berniemu, ani Joan, Debiině nejlepší kamarádce. Film režiséra Edwarda Zwicka byl natočen na námět divadelní hry Davida Mameta Sexual Perversity in Chicago z roku 1974.

Remake natočil režisér Steve Pink, jehož nejvýznamějším počinem bylo spoluautorství scénáře k filmu High Fidelity s Johnem Cusackem, Jackem Blackem a Timem Robbinsem. Jako režisér má za sebou jen několik málo známých a nepříliš úspěšných filmů, za všechny lze jmenovat teenagerskou komedii Accepted s Justinem Longem a Jonahem Hillem v hlavních rolích.

About Last Night má prozatím premiéru naplánovanou na 14. února příštího roku, Dannyho si střihl Michael Ealy, kterého si můžete pamatovat z filmu Underworld: Awaking, do role Bernieho byl obsazen Kevin Hart, známý spíše z béčkových filmů jako Scary Movie 3 a 4. Jejich ženské protějšky si zahrály Regina Hall, která hrála například ve filmech Scary Movie 1, či Law Abiding Citizen a Joy Bryant (Spider-Man 2). Snímek je v současné době v postprodukci, nedávno vyšel první trailer. Ten nijak výjimečně nepůsobí, naopak vypadá na přinejlepším průměrnou romantickou komedii. Posuďte sami:

About Last Night: Necenzurovaný trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest