Jupiter Ascending nabírá obsazení

Jupiter Ascending nabírá obsazení | Fandíme filmu
V novém eposu sourozenců Wachowských se můžeme těšit na Boromira a další zajímavé tváře.

V Atlasu mraků režisérské trojice Toma Tykwera, Lany a Andyho Wachowských, se mísilo několik různých žánrů. Sourozencům Wachowským je však nejbližší přeci jen science fiction, tak není divu, že do budoucna připravují rozmáchlý vědecko-fantastický projekt, nazvaný Jupiter Ascending.

Filmování má startovat letos na jaře, a tak snímek začíná nabírat další a další herecké obsazení. Podle nejnovějších zpráv ve filmu uvidíme Seana Beana (Hra o trůny, Pán prstenů). Herec nejspíš ve filmu sehraje kladnou roli, protože jeho postava Stinger má být inspirovaná jednou z nejoblíbenějších vesmírných ikon - Hanemem Solem ze Star Wars. Jako další se v Jupiter Ascending objeví prozatím v nespecifikovaných rolích Eddie Redmayne (Bídníci), Tuppence Middleton (Trance) a Douglas Booth (Noah). Podle posledních zpráv by měla být premiéra snímku naplánovaná na příští rok a pro posílení tržeb bude chystaná podívaná obohacena o třetí rozměr.

Připomínáme, že se jedná o příběh ze světa, ve kterém se lidstvo nachází na spodní části evolučního žebříčku a hlavní ženskou postavu, která je ruskou imigrantkou uklízející záchodky, ztvární okatá Mila Kunis. Ta se stane trnem v oku královně vesmíru, poněvadž mají obě dvě shodnou DNA a královna se bojí, že by Mila mohla ohrozit její pozici. Proto je za uklízečkou vyslán námezdní lovec s tváří Chaninga Tatuma, aby dívku zabil. Jenže se do ní zamiluje a začne jí pomáhat. Tatum o projektu prohlásil, že nás čeká „mnohovrstevnatá fascinující vesmírná podívaná, jež by se mohla rozrůst do celé ságy, která by byla srovnatelná s trilogií původních Hvězdných válek“.

Zdroje: Deadline, The Film Stage, Variety, Variety II, Variety III

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest