Nymphomaniac: První fotky z von Trierovy kontroverzní novinky

Nymphomaniac: První fotky z von Trierovy kontroverzní novinky | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Lars von Trier si nedá s provokováním pokoj. Co o Nymphomaniac prozradili členové hereckého týmu?

Dost možná nejdiskutovanější a nejkontroverznější film poslední doby – tak by se dal označit nejnovější počin režiséra Larse von Triera, především díky výroku Shii LaBeoufa, podle něhož budou ve filmu nefalšované sexuální scény mezi herci. Příběh mapuje sexuální historii Joe (Charlotte Gainsbourg), kterou najde postarší mládenec (Stellan Skarsgard) zbitou v uličce a zatímco o ni pečuje, ona mu vypráví o svém životě. Co o filmu a jeho tvůrci říkají sami herci? 

Prozatím je na Larse von Triera slyšet samá sláva a obdiv jeho režisérským schopnostem. Christian Slater je obsazený do role Joeina otce, kterého dívka vídá pouze ve vzpomínkách. Podle Slaterových slov je von Trier pěkný gentleman: „Je skvělé být na natáčení s někým, kdo má tak loajální a talentovaný tým. Většina jeho týmu jsou lidé, se kterými pracoval posledních 20 let. Milují ho a já chápu proč. Pro herce je milé, když dostane párkrát ve své kariéře příležitost pracovat na opravdu speciálním projektu s režisérem a vůdcem, kterým svému materiálu opravdu rozumí a je schopný výstižně vyjádřit co chce.“

Podobně to vidí i další z protagonistů Jean-Marc Barr. Slibuje, že nás čeká něco, co jsme ještě nikdy neviděli. Jeho role ve filmu zatím není blíže specifikovaná: „Kdybych řekl, co jsem udělal, znělo by to strašlivě, takže radši nebudu mluvit o tom, koho hraji,“ odpověděl na otázky o své postavě se smíchem. Prý by se jeho slova musela vložit do kontextu a vysvětlit celou situaci, což se podle něj nedá jen tak napsat. Také v jednom rozhovoru zmiňuje dávný incident v Cannes, kdy režiséra vyhostili z festivalu kvůli jeho výrokům o nacistech. Barr říká, že se von Trier vrací pětkrát silnější. Nymphomaniac je podle něj risk – může to být buďto obrovský úspěch, nebo obrovský propadák, čeká nás ale filozofické dílo a své místo si prý najde i humor.

Lars von Trier snímek momentálně dokončuje a připravuje ho na květnové uvedení ve svém rodném Dánsku. V galerii si můžete prohlédnout první dvě fotky z filmu.

Zdroje: Indiewire, Collider, Slashfilm

Galerie: 2

Nymphomaniac: První fotky z von Trierovy kontroverzní novinky | Fandíme filmu Nymphomaniac: První fotky z von Trierovy kontroverzní novinky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest