Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer

Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seznamte se v první upoutávce s pokračováním úspěšné romantické komedie a prohlédněte si z ní fotky.

Netflix zveřejnil trailer na svoji filmovou novinku Stánek s polibky 2 (The Kissing Booth 2). Jde o pokračování romantické komedie, která streamovací služba uvedla v roce 2018. Předlohou pro oba filmy je stejnojmenná knižní série od spisovatelky Beth Reekles. Blížící se druhý díl filmové adaptace natočil režisér Vince Marcello. Scénář napsal spolu s Marcellom Jay S Arnold. Jde o stejné duo, které napsalo a natočilo i první díl.

Děj pokračování má navázat přesně tam, kde předchozí film skončil. Noah a Elle se dali konečně dohromady a prožili spolu zamilované léto. S jeho koncem ale přichází také rozdělení dvojice. Noah se totiž stěhuje na vysokou do Harvardu a pár tak musí zkusit vztah na dálku. Zatímco Noah poznává nové prostředí vysoké školy a lidí v něm, Elle začíná svůj poslední rok na střední. Situaci pro ni začne komplikovat, když se v jejím životě objeví nový kluk ve škole jménem Marco. Navíc si musí vybrat, kam podá přihlášku na vysokou, jestli na tu, která je blíž Noemu či na tu, na kterou jde její nejlepší kamarád.

Ústřední obsazení filmu zůstalo stejné, jako v předešlém prvním díle. Coby Elle tak diváci opět uvidí Joey King a jako Noah se vrací Jacob Elordi. Nováčka Marca si zahrál mladý herec Taylor Zakhar Perez.

Stánek s polibky 2 na Netflix dorazí 24. 7. Koukněte níže v upoutávce na vše, co vás ve filmu čeká. V galerii pod videem si pak můžete prohlédnout zveřejněné plakáty a fotografie.

Stánek s polibky má zase otevřeno! Středoškolačka Elle se snaží udržet vztah na dálku s klukem svých snů a podat si přihlášku na vysokou, kam půjde i její nejlepší kamarád. Jenže přátelství s novým sympatickým spolužákem může všechno změnit.

Foto: Netflix

Galerie: 10

Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu Stánek s polibky 2: Romantický film od Netflixu se dočkal pokračování, koukněte na trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest