The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru

The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit dalších 6 obrázků
David Ayer (Training Day, Sebevražedný oddíl) natočil další nekompromisní biják plný ostrých hochů.

V soukromém životě Shia LaBeouf jednoznačně udělal řadu diskutabilních rozhodnutí a i v otázce jeho filmové kariéry bude řada lidí váhat, nakolik vlastně byla (a je) vyvedená. Shiův výběr projektů možná vždycky nebyl perfektní, někdo by možná váhal, zda jej vlastně označit za dobrého herce. Co se mu však odepřít v žádném případě nedá, je neskutečná intenzita a nasazení, s jakými ke každé roli přistupuje.

A neskutečná energie z LaBeoufa sálá i v prvním traileru očekávané kriminálky The Tax Collector. Tu natočil David Ayer, známý režisér drsných filmů jako Training Day, Patrola nebo Železná srdce. Ve svých snímcích se Ayer nezřídka zaměřuje na život v drsném prostředí a na protagonisty s nejednoznačnou morálkou. Ve „Výběrčím daní“ tomu nebude jinak. LaBeouf tu hraje chlapíka, který pro kriminálního bosse vybírá v Los Angeles výpalné od jednotlivých gangů. Shia se o hlavní role podělil s Bobbym Sotem (Narcos: Mexico), a zatímco Soto ztvárnil tátu od rodiny, který má v blížící se válce gangů co ztratit, Shiův „Creeper“ je vykreslený jako totální magor, o němž někteří pochybují, zda není ztělesněním samotného ďábla.

Níže si můžete přehrát trailer, ve kterém se Shia proměnil k nepoznání. Dále hrají George Lopez a Cinthya Carmona. Ayer si ke snímku sám napsal scénář a s jeho uvedením do on-line distribuce se počítá na 7. 8.

Dole v galerii najdete plakát a fotky z filmu.

Galerie: 7

The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru | Fandíme filmu The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru | Fandíme filmu The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru | Fandíme filmu The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru | Fandíme filmu The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru | Fandíme filmu The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru | Fandíme filmu The Tax Collector: Ostrá kriminálka s potetovaným Shiou LaBeoufem v 1. traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest