El Chicano: Hispánský Daredevil povstal, aby v prvním traileru ochránil Los Angeles

El Chicano: Hispánský Daredevil povstal, aby v prvním traileru ochránil Los Angeles | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Scenárista Joe Carnahan pomohl na svět prvnímu celovečernímu filmu s hispánským superhrdinou.

Losangeleskému detektivovi Diegu Hernandez je v kriminálním dramatu El Chicano přidělen největší případ jeho dosavadní kariéry. Od drogového kartelu však vedou stopy k údajné sebevraždě jeho bratra a hrozí, že celou čtvrť pohltí válka gangů. Diego váhá, zda se řídit zákony nebo vykonat spravedlnost. Nakonec ale vzkřísí pouliční maskovanou legendu zvanou El Chicano a začíná krvavý boj o záchranu jeho města. Diego se musí postavit kamarádovi z dětství, ze kterého se stal kriminální boss a pomstít bratrovu vraždu.

Snímkem na velkém plátně debutuje režisér Ben Hernandez Bray, který jinak pracuje hlavně jako kaskadér a herec. Zkušenosti s režií má pouze z televizních seriálů, jako jsou Supergirl nebo Arrow. O tom, že by chtěl snímek natočit, začal mluvit už před deseti lety, kdy ztratil svého bratra. Inspirací pro psaní scénáře mu tak byl částečně vlastní příběh. Na scénáři spolupracoval společně s Joem Carnahanem, který napsal předlohu pro filmy Sejmi eso, Mezi Vlky nebo A-Team, které také režíroval a které se setkaly se slušnou diváckou odezvou. V hlavní roli vystupuje Raúl Castillo (seriály Atypical, Looking), dále hrají George Lopez (Útěk z planety Země, Chůva v Akci), Aimee Garcia (Lucifer, Dexter), Kate del Castillo (The 33, Book of Life) nebo Emilio Rivera (Sons of Anarchy, Traffic - Nadvláda gangů).

Níže si můžete přehrát první trailer, který míchá kriminální dramata s příběhy pouličních superhrdinských mstitelů. Dole v galerii pak na vás čekají plakáty a fotky. Ve Spojených státech byl snímek poprvé promítaný loni na podzimních festivalech, nicméně bez povšimnutí mainstreamových filmových médií. Do širšího nasazení jde film 3. 5. Premiéra v České republice nebo na Slovensku zatím v plánu není.

Galerie: 5

El Chicano: Hispánský Daredevil povstal, aby v prvním traileru ochránil Los Angeles | Fandíme filmu El Chicano: Hispánský Daredevil povstal, aby v prvním traileru ochránil Los Angeles | Fandíme filmu El Chicano: Hispánský Daredevil povstal, aby v prvním traileru ochránil Los Angeles | Fandíme filmu El Chicano: Hispánský Daredevil povstal, aby v prvním traileru ochránil Los Angeles | Fandíme filmu El Chicano: Hispánský Daredevil povstal, aby v prvním traileru ochránil Los Angeles | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest