Happy Valley: De Palma zrežíruje Al Pacina

Happy Valley: De Palma zrežíruje Al Pacina | Fandíme filmu
Životopisné drama o pedofilním skandálu našlo režiséra a scenáristu.

Režisér Brian De Palma, autor takových klasik jako Zjizvená tvář nebo Carlitova cesta, si po erotickém thrilleru Passion pravděpodobně našel svůj další projekt. A při jeho natáčení by tvůrce mohl znovu po letech spojit síly s Al Pacinem.

Snímek, který by měl znovu propojit cesty dvou filmových legend, nese pracovní název Happy Valley. Film bude vyprávět skutečný příběh Joea Paterna, fotbalového trenéra na pensylvánské univerzitě, jehož sportovní minulost byla pošpiněna sexuálním skandálem. Jeho kolega Jerry Sandusky sexuálně obtěžoval děti, a i když o tom Paterno a jeho další kolegové dlouhou dobu věděli, kvůli strachu ze špatné publicity se rozhodli všechno zamlčet. Když aféra praskla, Paterno dostal padáka a všechny jeho úspěchy se školním týmem byly prohlášeny za neplatné.

O Paternově příběhu vznikla biografická knížka s názvem Paterno a jejím autorem je Joe Posnanski. Práva na její adaptaci nyní získal producent Edward R. Pressman (Wall Street) a psaní scénáře by se měl podle prvních zpráv zhostit Dave McKenna (Kult hákového kříže). Role trenéra Joea Paterna by se měl ujmout právě Al Pacino. Další podrobnosti můžete najít v naší starší novince

Zdroje: Collider, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest