Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení

Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu
NEON/Hulu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Filmové časové smyčky nikdy nevyjdou z módy a tato vypadá na první dobrou hodně povedeně. V jádru všeho je věčná svatba.

Letních "feel-good" komedií není nikdy dost a snímek Palm Springs by mohl do této kategorie celkem snadno zapadnout. Sice tvůrci v čele s režisérem Maxem Barbakowem a scenáristou Andym Siarou hrají na jistotu, respektive pracují s osvědčeným motivem časové smyčky, přičemž tentokrát se hlavní hrdinové zaseknou na svatbě, leč alespoň v traileru se jim daří tuhle stokrát viděnou premisu bezproblémově prodat. Zásluhu na tom má v prvé řadě sympatické herecké obsazení, kdy Andy Samberg (Celeste a Jesse navždy) a Cristin Milioti (seriál Jak jsem poznal vaši matku) k sobě výborně sedí. Současně nebudeme ošizeni o pořádnou hrst romantiky, nespočet vtipných a několik bizarních scén, trošku té rádoby introspekce a doufejme ani o fajnový soundtrack.

NEON/Hulu

Romantická komedie Palm Springs zabodovala na letošním ročníku festivalu v Sundance, o čemž svědčí i fakt, že distribuční práva stála společnosti Hulu a Neon 17,5 milionu dolarů. Jednalo se o nejdražší odkup práv v historii festivalu. Pravděpodobně se však nemalá finanční investice vyplatí, jelikož recenze jsou extrémně nadšené, když na serveru RottenTomatoes registrujeme samé kladné recenze, celkem 27, při výjimečném průměrném ratingu 8,52/10. Premiéru si Sambergův románek s Milioti odbude 10. července 2020 skrze službu Hulu, tak snad snímek oficiálně nabídne i nějaká česká služba. Ve vedlejších rolích se objeví Camila Mendes, Tyler Hoechlin, Peter Gallagher, J.K. Simmons, Meredith Hagner a Chris Pang.

V galerii najdete fotky z filmu.

Foto: NEON/Hulu

Galerie: 8

Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu Palm Springs: Fenomén časové smyčky se vrací v čistě komediálním provedení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest