7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné

7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu
Amazon
Zobrazit dalších 7 obrázků
Vysoko v oblacích prožívá zraněný Gordon-Levitt těžké chvilky.

Německo-rakouský letecký thriller 7500 vypadal už z prvních ukázek vcelku průměrně. Příběh o pilotovi, kterému rutinní den v práci překazí skupinka teroristů, bude evidentně sázet zejména na charisma a herecké umění Josepha Gordon-Levitta. Otázkou zůstává, zda to bude stačit. Z upoutávky je patrné, že hlavní hrdina bude muset na cestě z Berlína do Paříže činit složitá rozhodnutí a nejednou se bude muset dívat na hodně nepříjemné věci, leč celé to na mě působí takovým televizním a trošku odfláknutým dojmem. Nedaří se navodit stísněnou a beznadějnou atmosféru a nejsem si jist, zda to Lewittova přítomnost může zachránit.

Snímek obrazil na konci minulého roku několik festivalů (Locarno, Hamburg, Kolín nad Rýnem) a 26. prosince 2019 vstoupil do německé kinodistribuce. Ohlasy obecně nejsou nijak tragické. Na serveru RottenTomatoes registrujeme hned 11 pozitivních recenzí ze 17 zveřejněných při průměrném ratingu 6.25/10. Recenzenti hovoří zpravidla o solidním thrilleru s řadou napínavých momentů a výborným Lewittem. Bohužel, po našlapaném začátku prý snímek postupně sundává nohu z plynu a celkově druhá půlka malinko ztrácí na atraktivitě, když místo odvážnějšího pohledu na temnou stránku lidské duše nabízí 7500 spíše jen melodramatickou povrchní zábavu.

Snímek 7500 dorazí na VOD (Amazon Prime) 19. června 2020. O režii a scénář se postaral Patrick Vollrath. Ve vedlejších rolích se objeví Aylin Tezel, Murathan Muslu, Max Schimmelpfennig a Christian Skibinski.

Zdroj: RT

Foto: Amazon Studios

Galerie: 8

7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu 7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu 7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu 7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu 7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu 7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu 7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu 7500: Nový trailer láká na letecký thriller, avšak recenze jsou spíše průměrné | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest