Big Ass Spider: Obří pavouk útočí!

Big Ass Spider: Obří pavouk útočí! | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Tu a tam nezaškodí zhlédnout nějaké to céčko, zvláště pokud se jedná o tématiku přerostlých ještěrek, pavouků či chobotnic. A tenhle pavouk velký je!

Každému musí být jasné, že i na opravdu špatných filme lze vydělat slušné peníze. Potencionální divácká základna je totiž v čase postupující globalizace a dalšího šíření internetu skutečně nedozírná, tudíž s troškou štěstí a správnou marketingovou strategií můžete v rámci možností zabodovat i s totální hrůzností. Ostatně dobrým příkladem je studio Asylum, které nás neustále zásobuje peckami typu 2012: Soudný den, Megažralok versus obří chobotnice nebo Megapiraňa. Občas jsou sice názvy a zápletky nápadně podobné nějakému hitu oné sezóny (ve Spojených státech se příživnické filmy tohoto druhu nazývají "mockbusters"), ale soudní spory jsou jen dalším reklamním tahákem céčkových tvůrců. Podobně děsivý zážitek můžeme čekat i od pecky Big Ass Spider (nejprve Mega Spider), v níž radiací zasažená mimozemská forma života zmutuje do pavouka, který následně ohromnou rychlostí naroste do nevídaných rozměrů. Navíc se nepřehlédnutelnému tvorečkovi podaří uprchnout z armádní laboratoře a namíří si to přímo do přelidněného centra Los Angeles. Tohle si žádá opravdu kvalitního deratizátora a obrovskou nůši nadhledu.

Zarážející je zjištění, že za projektem stojí režisér Mike Mendez, jenž sice není žádným oscarovým adeptem, leč v roce 2006 natočil docela povedený horor The Gravedancers s Dominicem Purcellem. Bohužel, tentokrát zřejmě šlápnul vedle, neboť monstrózní pavouk vypadá spíše úsměvně (není to nakonec záměr?). Ideální volba pro nějakou domácí párty, kde jsou totální absurdita, extrémně špatné herecké výkony a do očí bijící řemeslná nekvalita, vycházející z naprostého podfinancování celého projektu, vítaným bonusem. Herecký ansámbl odpovídá ambicím. Hlavní "star" bude patrně Ray Wise (Městečko Twin Peaks), ovšem nejvíce času si před kamerou pobude Greg Grunberg (seriál Láska bolí).

V galerii pod trailerem naleznete obrázky a plakáty. Mimochodem, s kinodistribucí bych nepočítal ;-). Snad k nám do České republiky dorazí alespoň DVD.

Big Ass Spider: Trailer #1

Zdroj fotek: FilmoFilia

Galerie: 5

Big Ass Spider: Obří pavouk útočí! | Fandíme filmu Big Ass Spider: Obří pavouk útočí! | Fandíme filmu Big Ass Spider: Obří pavouk útočí! | Fandíme filmu Big Ass Spider: Obří pavouk útočí! | Fandíme filmu Big Ass Spider: Obří pavouk útočí! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest