Jurský svět 3: Natáčecí pauza filmu prospěla, budeme prý hodně vřískat

Jurský svět 3: Natáčecí pauza filmu prospěla, budeme prý hodně vřískat | Fandíme filmu
Colin Trevorrow
Zobrazit dalších 5 obrázků
Filmový svět obletěla zpráva o tom, že produkce Jurského světa 3 byla zase pozastavena, ale všechno je jinak.

Natáčení Jurského světa 3 (Jurassic World: Dominion) je pod dohledem režiséra a scenáristy Colina Trevorrowa opět v plném proudu, i když se v minulých dnech objevila znepokojivá zpráva, že mělo dojít k dalšímu přerušení produkce. Tato informace se však nezakládala na pravdě, což v oficiálním prohlášení potvrdilo studio Universal. Práce probíhají s důrazem na extrémně přísná bezpečnostní a zdravotní opatření, což přináší štábu a všem zainteresovaným celou řadu starostí a úkolů navíc. "Kdokoliv se symptomy onemocnění COVID-19 bude ihned izolován a posléze poslán zpět domů. Chceme si být stoprocentně jistí, že beze zbytku plníme všechny nezbytné protokoly a vytváříme bezpečné pracovní prostředí."

Colin Trevorrow

Trevorrow k vynucenému přerušení produkčních prací řekl, že pauza snímku paradoxně pomůže. Za první čtyři natáčecí týdny prý nashromáždil štáb zejména materiál, v němž mají vystupovat dinosauři. Následně, když koronavirová krize zastavila kamery, mohli se tvůrci vrhnout na zvláštní efekty a zapracovat na některých nových elementech bez nutnosti zbytečně chvátat. I režisér věří, že s ohledem na bezpečnostní opatření bude natáčení snad probíhat nadále v klidu. Uznává ovšem, že vytvořit vhodné pracovní prostředí není za těchto okolností nic snadného. Obecně má velkou radost z restartu natáčení a nemůže se dočkat, až znovu pořádně zabředne do příprav netrpělivě očekávaného blockbusteru.

K trojce s v rámci propagace filmu Ride Like a Girl krátce vyjádřil i Sam Neill alias Alan Grant z původní jurské trilogie. Samozřejmě nejprve uvedl, že nesmí vyzradit žádné podrobnosti, leč posléze utrousil něco ve smyslu: "Bude se křičet. To víme tutově." Těžko soudit, zda Jurský svět 3 bude taková nálož, ale návrat starých známých dává naději, že nepůjde jen o další nastavovanou kaši.

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. června 2021.

Zdroje: CBM, CS, MW

Foto: Colin Trevorrow / Instagram

Galerie: 6

Jurský svět 3: Natáčecí pauza filmu prospěla, budeme prý hodně vřískat | Fandíme filmu Jurský svět 3: Natáčecí pauza filmu prospěla, budeme prý hodně vřískat | Fandíme filmu Jurský svět 3: Natáčecí pauza filmu prospěla, budeme prý hodně vřískat | Fandíme filmu Jurský svět 3: Natáčecí pauza filmu prospěla, budeme prý hodně vřískat | Fandíme filmu Jurský svět 3: Natáčecí pauza filmu prospěla, budeme prý hodně vřískat | Fandíme filmu Jurský svět 3: Natáčecí pauza filmu prospěla, budeme prý hodně vřískat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest