The Batman: Nová trilogie údajně představí dalšího Jokera

The Batman: Nová trilogie údajně představí dalšího Jokera | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Bez vysmátého psychopata se to v Gothamu zřejmě neobejde.

Restart Batmana nás čeká v roce 2021, kdy pošle do kin režisér a scenárista Matt Reeves komiksovku The Batman s Robertem Pattinsonem v hlavní roli. Natáčení momentálně stojí, ale v dohledné době by se mělo opět rozběhnout na plné obrátky. V mezidobí se příliš nových informací ohledně projektu neobjevilo, snad vyjma zjištění, že Tučňáka v podání Colina Farrella si ve filmu zas tak moc neužijeme. Nicméně teď přišel hollywoodský insider Daniel Richtman s tvrzením, že Reeves by rád v plánované trilogii znovu vrátil na plátna kin Jokera. Údajně by o ikonickém padouchovi měla padnout zmínka v jedničce a ve dvojce a trojce už by měl vesele terorizovat Gotham. Castingové námluvy prý ještě nezačaly.

Warner Bros.

Těžko v tuto chvíli soudit, jak moc vážně lze informaci brát. Reeves v minulosti hovořil o celé batmanovské trilogii a rovněž se několikrát zmínil i o Jokerovi. Samozřejmě nevíme, do jaké míry má Reeves celý koncept rozpracovaný, když nemá dokončený ani první film. Pravdou je, že Jokerů se v letech nedávno minulých vyrojila pěkná řádka, ať už se bavíme o Heathu Ledgerovi, Jaredu Letovi či Joaquinu Phoenixovi. K posledně jmenovanému se váže i teorie, že by mohl Pattinsonovi klást klacky pod nohy právě on, ale tenhle crossover se zdá být spíše jen nereálným snem části divácké obce. Phillipsův Joker stojí na určitých základech, které pravděpodobně neodpovídají Reevesovu pojetí Batmana, tudíž by to nedávalo příliš smysl.

Warner Bros.

Pakliže Reeves skutečně natočí batmanovskou trilogii a bude trvat na tom, že se záporákem ve dvojce a trojce stane "nový" Joker, měl by mít v rukávu solidní scenáristické karty, jelikož tenhle klasický antagonismus byl v poslední době poměrně dosti vytěžen. Reeves rozhodně má potenciál na to, aby konflikt mezi Batmanem a Jokerem natočil novátorsky a originálně, leč existuje přirozeně riziko, že fanoušci budou poněkud "přejokerováni". Obzvláště pokud by někdy v dohledné době do kin dorazil Phillipsův a Phoenixův Joker 2 (ten nikdy nebyl potvrzený, ale diskutuje se o něm hojně).

Snímek The Batman režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, které už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 30. září 2021.

Zdroj: TheDirect

Foto: Warner Bros.

Galerie: 3

The Batman: Nová trilogie údajně představí dalšího Jokera | Fandíme filmu The Batman: Nová trilogie údajně představí dalšího Jokera | Fandíme filmu The Batman: Nová trilogie údajně představí dalšího Jokera | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest