The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory

The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
James Gunn si pochvaluje dodržení plánu a odkladu se podle něj nědočkáme. Prozradil také, jak pojal Harley Quinn.

Režisér a scenárista James Gunn usilovně maká na postprodukčních pracích svého Sebevražedného oddílu (The Suicide Squad) pro DC a mezitím ještě stíhá aktivně odpovídat na zvídavé dotazy fanoušků na sociálních sítích. Jedna z otázek na Twitteru se týkala data uvedení filmu a jestli Gunn počítá s možným odsunem. Režisér nevěří, že by se Sebevražedný oddíl posunul na pozdější termín, protože natáčecí práce skončily ještě před zavedením karanténních opatření během pandemie koronaviru. Gunn si pochvaluje, že časový plán přípravy filmu se daří spolehlivě dodržet a premiéra stanovená na 6. srpna 2021 stále platí.

Práce je stále dost a režisér přiznal, že ještě není připraven zveřejnit nějaké oficiální foto z filmu. Tvůrcům se zatím daří příběh filmu držet pod pokličkou a Gunn si svá největší esa schovává až do samotného filmu.

Odložení by se neměl dočkat ani další Gunnův projekt, třetí díl marvelovských Strážců Galaxie. Scénář je již napsán, a až bude hotový druhý Sebevražedný oddíl, tak už natáčení závěru vesrmírné trilogie nebude nic bránit. Disney už během pandemie oficiálně posunul již stanovená data premiér filmů ze 4. fáze marvelovského filmového univerza. Black Widow se posunula z května na listopad, následovaly posuny u filmů The Eternals, Shang-Chi, Doctor Strange 2, Thor: Love and Thunder, Black Panther 2 a Captain Marvel 2. Strážci Galaxie 3 tak budou mít dost času na to, aby stihli premiéru někdy v roce 2023, kdy má Marvel první volná okénka.

Vraťme se ale ještě k Sebevražednému oddílu. Gunn se sice snaží detaily příběhu nevyzrazovat, ale nebojí se mluvit o charakterech. Když se jej jeden z fanoušků zeptal, jak by popsal jeho vyobrazení Harley Quinn, odpověděl „Explozivní, ve stylu Paula Diniho“. Paul Dini je spoluautor postavy Harley Quinn, která byla původně vytvořena pro animovaný seriál Batman, přičemž byla poté v komiksu zobrazována jako velmi temná a zlá postava. Gunn se tak s postavou vrací k původnímu vyobrazení a vypadá to, že po prvním Sebevražedném oddílu a Birds of Prey se dočkáme mnohem temnější verze šílené psychiatričky, která má komplikovanou milostnou historii s Jokerem.

Zdroje: James Gunn/Twitter, Movieweb

Galerie: 10

The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu The Suicide Squad a Strážci Galaxie 3: Přípravy pokračují dle plánu, pandemii navzdory | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest